Mondo Sisustus

Osoite: Martinkyläntie 67, Vantaa
Puhelin: 09 548 5438
Aukioloajat: arkisin: 10 - 19 la: 10 - 16

Meistä

 

Oma koti kullan kallis. Muualla hyvä, kotona paras.

Jotta kotisi olisi oikeasti SINUN kotisi, se vaatii oikeanlaiset huonekalut ja sisustusratkaisut. Miten voisit ikinä rentoutua, jos sohvasi verhoilu alkaa täyttymään rei’istä? Kenties haet uudenlaista mannereurooppalaista desingiä kotisi sisustukseen tai kaipaat rennompaa pohjoismaista tyyliä?

Mondo Sisustus auttaa sinua luomaan unelmiesi sisustuksen, jonka jälkeen sinäkin voit viljellä kodistasi kauniita sananlaskuja samalla kun rentoutuneena asetat jalat kohti kattoa. Mondo Sisustus on esimerkiksi huonekaluja, sisustustekstiilejä ja valaisimia tarjoava huonekalu- ja sisustusmyymälä, jolla on jo yli 50 vuotinen historia takanaan.

Valikoimat ovat laajat ja voitkin sisustaa kotiasi hyvin perinteiseen tapaan, mutta löydät Mondo Sisustuksesta myös uudemmat trendituotteet. Liikkeen tuotemerkkeihin lukeutuu useampia eri brändejä niin Suomesta kuin ulkomailtakin, kuten Koinor, Italsofa, Innovation ja Brunstad. Valikoimaa yhdistää korkea laatu, silmiä visuaalisesti hivelevä toteutus ja kilpailukykyinen hinta, joka on seurausta tarkasta valikoinnista ennen myyntiin pääsyä. Tätä edesauttaa ystävällinen, palveleva ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka on tukenasi, kun tarvitset apua huonekalun valintaan tai sisustusratkaisuihin.

Kalusteiden laatu on ollut myöskin äärimmäisen tärkeä ohjaava tekijä Mondo Sisustuksen toiminnassa, sillä kaikki heidän tarjoamansa nahkakalusto on tietenkin täysnahkaa ja näiden runkomateriaalina on käytetty laadukasta puuta. Nämä korkealaatuiset raaka-aineet tuovat kalusteille jämäkkyyttä ja pitkäikäisyyttä, jotta voisit nauttia kotisi turmeltumattomasta tunnelmasta, ilman kalusteiden pettämistä altasi juuri kun sait SEN täydellisen asentosi.

Mondo Sisustus on tunnettu loistavasta palvelustaan ja heidän avulla voit saattaa koko hankintaprosessin alusta loppuun ilman mitään ylimääräistä häslinkiä. Et ainoastaan saa laadukkaita kalusteita ja sisustustarvikkeita kotiisi, saat ne vielä halutessasi kuljetettuna ja kasattuna, jotta sinä voisit vain nauttia ja jättää huolehtimisen muille. Liike on palvelualtis, joten muutkaan toiveet eivät ole heille vieraita, jos ongelmasi vaatii laaja-alaisempaa lähestymistapaa.

Koska jo aiemmin mainittu laatu näkyy Mondo Sisustuksen tarjoamissa tuotteissa, niillä on tietenkin täystakuu, joka vaihtelee vuodesta aina ikuiseen takuuseen asti tuotteen mukaan.

Mondo Sisustuksen juuret ovat vuodessa 1968, jolloin liike tunnettiin vielä nimellä Soffatalo Haapamäki. Tuolloin Jorma Haapamäki aloitti pitkän ja menestyksekkään uransa kellaristaan käsin, josta hän kaupitteli huonekaluja. Viidenkymmenen vuoden pikakelauksen jälkeen liike tarjoaa edelleen loistavia palveluitaan, kun haluat luottaa alan rautaiseen ammattilaiseen. Löydät tämän kattavan liikkeen Vantaan Varistosta ja elät omaa sanan laskuasi.