MediSmile

Osoite: Martinkyläntie 67, Vantaa
Puhelin: 010 3200 800
Aukioloajat: ma-pe 8-19 välillä, la sopimuksen mukaan

Meistä

 

Kaunis hymy on jotain joka tekee jokaisen päivästä aina hieman paremman. Välkehtivä hymy on kuin käyntikortti tavatessasi ihmisiä, joten sen on syytäkin tehdä lähtemätön vaikutus. Löydät MediSmilen tilat Vantaan Varistosta, jos etsit valkeampaa hymyä ja haluat edistää hampaidesi ja suusi hyvinvointia.

MediSmile käyttää hampaiden valkaisussa Beyond -valkaisumenetelmää, joka on äärimmäisen turvallinen ja tehokas tapa vaalentaa hampaasi. Tämä valkaisumenetelmä on yhdistetty LightBridge -valotekniikkaan, joka tuottaa tehokkaan valon ja optisen lasinsa vuoksi poistaa haitallisen lämmön ja ultraviolettisäteet. Jotta operaatiota kuitenkaan voidaan lähteä suorittamaan, suun tulisi olla puhdas ja terve. Tämän vuoksi MediSmilen suuhygienisti tekeekin suun terveyden tarkastuksen ennen valkaisuja. Valkaisun jälkeen olisi syytä myös välttää tiettyjä juomia ja ruokia seuraavan kahden vuorokauden ajan. Myöskään tupakkatuotteet ja värillinen hammastahna eivät ole suositeltavia. Tämän jälkeen ylläpitääksesi valkaisutulosta sinun kannattaa käydä säännöllisesti poistattamassa hammaskiveä ja värjäymiä. Ylläpitovalkaisua voidaan tehdä yhdestä kahteen kertaan vuodessa.

Palvelulista on laaja ja monipuolinen, jotta sinä saisit hampaillesi juuri niille sopivaa hoitoa. Tehovalkaisu on palvelu, jossa hampaasi käsitellään valkaisuaineella kolmesti tunnin ajan ja se vaalentaa hampaitasi keskimäärin 4-6 asteen verran. Kevytvalkaisussa sitä vastoin hampaat valkaistaan valkaisuaineella kerran puolen tunnin aikana ja tämä käsittely vaalentaa hampaita noin 1-2 astetta. On kuitenkin tärkeää huomioida asteista puhuttaessa, että hampaiden vaalentuminen on hyvin yksilöllistä ja tämän vuoksi hampaiden vaalentumisaste vaihtelee yksilökohtaisesti.

Muihin MediSmilen tarjoamiin palveluihin lukeutuvat esimerkiksi soodapuhdistus, joka on nopea ja tehokas keino poistattaa plakkia ja värjäytymiä. Tämän lisäksi voit käydä MediSmilen ammattitaitoisten suuhygienistien paikkeilla poistattamassa hammaskiveä. Hammaskivi voi hoitamattomana aiheuttaa ientulehdusta, mutta henkilökunnan hellävaraiset toimet ultraäänillä ja käsi-instrumenteilla karkottavat sitkeimmätkin hammaspeikot unholaan. MediSmilen tiloista on saatavilla myös hampaiden kevythiontaa, jolla voidaan hieman korjata hampaan muotoa. Viimeisimpänä palveluna löydät MediSmileltä kaikenkattavan ’Puhdas suu’ -paketin, johon sisältyy hampaiden tarkastus, hammaskiven poiston, soodapuhdistuksen, fluorauksen ja kaiken lopuksi omakohtaiset ohjeet, jotta voisit huollattaa hampaitasi mahdollisimman hyvin. Koko pakettiin kuluu aikaa noin 30-45 minuuttia, jonka jälkeen hampaita kannattaa todellakin lähteä esittelemään.

MediSmileltä löydät myös lahjakortit, jotka soveltuvat mainiosti esimerkiksi lahjaksi. Olipa aikeinasi siis ilahduttaa läheisiäsi tai itseäsi, MediSmilen liikkeestä ei voi olla poistumatta hymyilemättä!