Kauneusklinikka Stunning

Osoite: Lummetie 1, Vantaa
Puhelin: 044 506 4155
Aukioloajat: Sopimuksen mukaan

Meistä

 

Laajempia kauneusoperaatioita metsästävät löytävät äärimmäisen monipuolisen Kauneusklinikka Stunningin Vantaan Tikkurilasta. Liikkeen monipuolisiin palveluihin lukeutuvat esimerkiksi erilaiset plastiikkakirurgiset operaatiot, esteettiset hoidot ja liikuntapalvelut. 

Stunningin plastiikkakirurgisiin palveluihin lukeutuvat rintojen korjausleikkaukset, yläluomileikkaus, kasvojen kohotus, vatsaleikkaus, leuanalus- ja kaulan korjausleikkaukset.

Rintojen korjausleikkaukset voivat pitää sisällään rintojen suurennuksen, pienennyksen tai muodon korjauksen ja näillä voit tuoda suurtakin helpotusta arkeesi, jos painit ongelmasi koskevat tätä osa-aluetta. Yläluomileikkauksella taas saatetaan korjata löystyvien silmäluomien ja muiden vastaavien ongelmien vuoksi. Riippuvat silmäluomet saattavat aiheuttaa nopeampaa väsymistä ja päänsärkyä, jonka vuoksi on tärkeää selvittää tämän syy ja hoito tähän ongelmaan.

Kasvojen kohotuksella voidaan saavuttaa selvästi nuorekkaampi iho. Tähän menetelmään turvaudutaan yleensä, kun kasvoille alkaa ilmestymään enemmän ryppyjä ja haluat kääntää aikakoneen kahvaa vuosilla taaksepäin kasvojesi osalta. Kasvojen kohotuksen ohella käytettävänäsi Stunningilla on vatsaleikkaus -palvelut, joiden avulla voit poistattaa esimerkiksi ylimääräistä tai roikkuvaa iho vatsan seudulta. Jos painit liian suuren ihon koon kanssa tai kyljilläsi on ikävät kahvat, tämä leikkaus voi olla helpotus ongelmiisi. Leikkauksella vatsa voidaan kiristää kiinteäksi, tasaiseksi ja litteäksi tavoitteistasi riippuen. Tämän lisäksi saat Stunningilta leuanalus- ja kaulan korjausleikkaukset, jos sinulla on esimerkiksi ylimääräistä ihoa tällä seudulla. Tällä leikkauksella sinun kasvoillesi voidaan palauttaa nuorekas ja levännyt ilme.

Kauneuskirurgisiin toimiin sisältyy aina riskejä, joita on tärkeä puntaroida ennen leikkauksiin ryhtymistä. Riskien ja komplikaatioiden minimoimiseksi, Stunningin kirurgit edellyttävät täydellistä informaatiota käyttämistäsi lääkkeistä, terveydentilasta ja muista ongelmista, jotta leikkaus ja siitä toipuminen voisivat olla kannaltasi mahdollisimman turvallinen prosessi.

Mikäli et halua veitsen alle ja kaipaisit ennemminkin esteettisiä hoitoja, Stunning tarjoaa laajan valikoiman. Näihin palveluihin lukeutuvat muun muassa mantelihappokuorinta, jossa ihosi kuoritaan ja joka jättää ihosi heleäksi ja korjaa esimerkiksi kasvojesi aknea ja mustapäitä. Mikroneulauksessa ihoa lävistettään todella ohuilla steriileillä neuloilla. Tällä ihosi saadaan uudistumaan ja ihosi kykenee vastaanottamaan ihovoiteita todella paljon tehokkaammin. Mikroneulaus on saatavilla myös kasvutekijöillä, joka on mainio keino, kun haluat parantaa esimerkiksi haavoja tai haluat nuorentaa itseäsi. Tämän lisäksi saat Stunningilta mesoterapiaa, jossa ihoa elvytetään ja parannetaan. Mesoterapiassa halutut lopputulokset pyritään saavuttamaan vitamiineilla, hyaluronihapolla ja lääkeaineilla. Täyteainehoito taas on hyvä apu ryppyjä ja juonteita vastaan ja sillä voidaan muodoilla huulia ja kasvonpiirteitä sinua paremmin korostaviksi. Stunningilta saat myös botuliinihoidot ja rentouttavat päähieronnat, joista ensimmäistä käytetään yleensä ulkonäön ja ryppyjen hoitamiseen. Botuliinilla voit saada helpotusta myös esimerkiksi liikahikoiluun ja migreeniin. Päähieronta on loistava luonnollinen tapa lievittää stressiä ja se sopii hyvin esimerkiksi hemmottelulahjaksi ystävälle. Hieronta kestää noin 45 minuuttia.

Kauneuspalveluiden lisäksi saat Stunningilta liikuntapalveluita, joihin lukeutuvat personal trainer -palvelut ja uintivalmennus. Näiden lisäksi liike järjestää yrityksille tyky-päiviä ja nämä ovatkin hyvin helposti kustomoitavissa juuri sinun toiveidesi mukaan.

Älä epäröi käydä tutustumassa liikkeeseen, kun kaipaat ystävällistä ja ammattitaitoista henkilökuntaa konsultoimaan sinun murheitasi. Stunningin pyrkimyksenä on saada sinun olosi paremmaksi ja tehdä päivästäsi positiivisempi, jos vain annat mahdollisuuden!