Flamingo Spa Oy

Osoite: Tasetie 8, Vantaa
Puhelin: 020 778 5201
Aukioloajat: ma-su 10-21

Meistä

 

Suomen sää tuntuu usein kylmältä ja kolealta vuodenajasta riippumatta. Etelän lämpö houkuttaisi, mutta lomat ovat vasta edessäpäin ja liput maksavat maltaita? Ei hätää, sillä löydät Flamingon viihdekeskuksesta vuonna 2008 perustetun Flamingo Span, jonka 32 asteisessa ilman lämpötilassa et palellu ja tunnet ihanan trooppisen ilman ihohuokosillasi, kunnes unohdat olevasi Suomen kylmässä.

Flamingo Spa on todella isokokoinen ja monipuolinen kylpylä. Sen tiloista löydät niin koko perheelle suunnatun vesipuiston kuin aikuisillekin suunnatun kylpylä- ja hoito-osaston. Hurjimmat vesipedot halunnevat kokeilla neljää erilaista vesiliukumäkeä, joista pisin on hurjan 152 metrin pituinen. Rentoutumista varten taasen löydät kahdeksan erilaista saunaa ja yhdeksän erilaista allasta. Jos nämä eivät vielä riitä, löydät alueelta lämmitetyt lepotilat ja allasravintolan A-oikeuksilla.

Mikäli kaipaat jotain rentouttavampaa tekemistä kuin pelkän altailla loikoilun, löydät Flamingo Spasta erilaiset hoidot moneen eri tarpeeseesi. Saatavilla on muun muassa kasvo- ja vartalohoitoja ja hierontoja, jonka lisäksi voit myös valita kootumman hoitopaketin, jossa yhdistyy useampi eri hoitomuoto. Pareille ja ryhmille on tarjolla myös esimerkiksi suhdettanne vahvistavia parihoitoja, jossa saat hemmotella yhdessä rakkaasi kanssa rauhaisissa ja voimaannuttavissa tiloissa.

Kylpylän tiloissa on myös mahdollista järjestää erilaisia tapahtumia, kuten saunailtoja, lasten syntymäpäiviä, luokkaretkiä ja muita yksityistilaisuuksia. Kokeilkaa yrityksenne kanssa vaikkapa jotakin uutta järjestämällä kylpytakkipalaveri!

Flamingo Spa tarjoaa myös erilaisia kursseja, kuten ryhmäliikuntatunteja, uimakouluja sekä merenneitouimakouluja. Löydät erityisen laajan valikoiman erilaisia ryhmäliikuntoja laidasta laitaan, kuten saunapilateksen, allaspyöräilyn ja vesijumpan.

Flamingo Spahan on helppo tulla keskeisen sijaintinsa vuoksi ja se sijaitsee Kauppakeskus Jumbon ja Helsinki-Vantaa lentokentän läheisyydessä. Sinun ei siis kuitenkaan tarvitse astua lentokoneeseen, jotta voisit saapua ihanan lämpimään trooppiseen ilmastoon, vaan Flamingo Spa riittää. Tulit sitten pärskimään vesileikkejä tai rentoutumaan porealtaaseen, tässä kylpylässä päivän stressit on helppo haihduttaa, kun vain annat itsellesi luvan huokaista hetken!