Wanhan Myllyn Kukka

Osoite: Hyrylänkatu 6, Tuusula
Puhelin: 040 861 1665
Aukioloajat: ma-pe 10-19, la 9-16, su 9-15

Meistä

 

Wanhan myllyn kukka on vuonna 2018 perustettu täyden palvelun kukkakauppa, jonka löydät keskeiseltä paikalta Tuusulan ostoskeskuksesta. Liike on visuaalisesti todella kauniin näköinen, sillä se on täynnä erilaisia kukkia ja viherkasveja, joihin on yhdistetty tietynlaista nostalgisuutta erilaisilla ihanilla koriste- ja puuesineillä. Putiikkia koristaa myös toinen toistaan upeamman näköistä kukkasidontaa, joista saat varmasti aivan uusia ulottuvuuksia sinun sommitelmiin ja ideoihisi. Liike on yhtä isoa tilaa, jonne on täysin esteetön pääsy rajoitteenkin omaavilta, eikä siellä ole portaita rasittamassa sinun vierailuasi.

Putiikkia voisi kuvailla perinteiseksi kukkakaupaksi, jossa on todella monipuolinen valikoima tuotteita ja tämän kaiken kruunaavat erittäin kauniit ja ammattitaitoiset sidonnat ja sidontapalvelut. Wanhan myllyn kukka tekee valinnat valikoimiensa suhteen niiden uniikkiuden ja laadun mukaan, joten heiltä löydät tuoreet viherkasvit ja kukat erikoisempaankin tarpeeseen. Valikoimissa on suosittu suomalaista ja esimerkiksi kevätkukat tulevat Espoosta, kuten esikot, tulppaanit ja narsissit. Valikoimasta löydät toki myös muut kukkalajit ja saat ystävälliseltä henkilökunnalta vielä neuvot ja hoito-ohjeet kaupan päälle.

Wanhan myllyn kukan bravuuripalveluna on kuitenkin liikkeen osaava sidontapalvelu. Kuten aiemmin mainittu, paikka on sisustettu ja sommiteltu siten, että saisit upeita ideoita vain katsahtamalla ympärillesi, mutta putiikin avulias henkilökunta on enemmän kuin halukas auttamaan sinua kaikissa alan ongelmissa. Wanhan myllyn kukka tarjoaa täysin itse tehtyjä sidontapalveluitaan lähes mihin tahansa tilaisuuteen, kuten kaste-, onnittelu- ja hääjuhliin. Pallo on toki sinulla, sillä palveluita muokataan juuri sinun tarpeidesi mukaan, olipa halunasi vain esimerkiksi kukat hautajaisiin tai muut tilakoristeet.

Liikkeestä löydät myös laajan valikoiman erilaisia lahjatavaroita ja piensisustustarvikkeita. Valikoimissa esimerkiksi korttitaiteilijoiden kortteja, kukkaruukkuja, kukkiin liittyviä tarvikkeita, koriste-esineitä ja lahjatavaroita, kuten Puttipajan kynttilät ja lämpöiset pehmonallet ja hurjat keinuhevoset!

Wanhan myllyn kukan henkilökunta pitää ensimmäisenä prioriteettina sitä, että sinun kaikki mahdolliset ongelmat saataisiin ratkaistua mahdollisimman hyvin. Tämän vuoksi heidän molemmilla korvillaan on jakamaton huomio, kun sitä eniten tarvitset. Jos sinä kaipaat taidolla tehtyjä kukkasidontoja, unohtamatta tunnepitoisia asiakaskohtaamisia, ihanasta Wanhan myllyn kukasta löydät kyllä tarvitsemasi.