Varttu & Venny

Osoite: Moukarinkuja 6, Tuusula
Puhelin: 045 111 9273
Aukioloajat: ke-pe 10-18

Meistä

 

On tärkeää, että lapsillakin on jotain oikeasti hyvää päällepantavaa, jotka kestäisivät rajumpiakin leikkejä ja oudompiakin kommelluksia. Tuusulassa sijaitseva Varttu & Venny on erikoistunut erittäin laadukkaisiin lastenvaatteisiin ja erityisesti liikkeen kotimaisten vaatteiden kirjo on äärimmäisen laaja.

Noin sadan neliön avarat tilat on jaoteltu uniikilla tavalla kokojen perusteella, eikä valmistajan mukaan, kuten liikkeillä on usein tapana. Tämä johtuu yrityksen halusta saada lapsille laadukkaiden vaatteiden lisäksi juuri oikealla tavalla istuvat vaatteet, jotka istuisivat mahdollisimman täydellisesti lapsen ruumiinrakenteen mukaan. Liikkeessä lapsesta voidaan myös ottaa tarkempia mittauksia, jolla voidaan varmistaa, että vaatteet istuisivat lapselle kuin nakutettu. Tämä on erittäin tärkeää, koska liikkeen valikoimat koostuvat viimeisen päälle laadukkaista tuotteista, jotka eivät esimerkiksi kutistu pestessä ja tämä voi johtaa suureen hajontaan saman koon sisällä. Saman kokoiset vaatteet voivat olla jopa kolme numeroa liian isot tai pienet, jonka vuoksi vaatteiden kokeilu paikan päällä on tärkeää!

Varttussa & Vennyssä on monipuolinen tuotevalikoima useilta eri valmistajilta ja liikkeestä voit löytää esimerkiksi Espritin, Mayoralin, Nukutavaken, Disneyn, Mingnelin ja Riihipeikon tuotteita. Liikkeestä voit esiin kaivaa mitä uskomattomampia löytöjä todella edullisilla hinnoilla vertailtaessa suurempiin ketjumyymälöihin. Liikkeessä on erittäin monipuolinen valikoima 12-vuotiaille asti, mutta liikkeestä löytää kokoja 164 asti, joten löydettävää todellakin riittää ja kaikille. Löytämisen apuna on luonnollisestikin liikkeen avulias henkilökunta, joka pitää erittäin tärkeänä sitä, että sinun lastenvaatetarpeesi voitaisiin täyttää mahdollisimman täydellisesti. Vaatteiden lisäksi paikasta on löydettävissä myös joitakin tarvikkeita lapsia varten.

Joitakin lastentuotteita on lähes mahdotonta myydä ilman lasta, jonka vuoksi paikalla kannattaa käydä tekemässä löytöjä omakohtaisesti, varsinkin paikan alennuksien ja palvelun vuoksi. Vaatteita on tarjolla lähes kaikissa mahdollisissa väreissä mitä kuvitella saattaa ja erilaisia malleja löytyy niin keveämpään arkielämään kuin aivan suurimpiin juhliinkin. Liike on vaihtanut sijaintia historiansa aikana muutamaan kertaan, mutta tällä hetkellä liikkeen valikoimiin pääsee tutustumaan Tuusulassa Moukarinkuja 6:ssa. Paikan löytää helposti, kun tietää Vartun & Vennyn olevan aivan Puuilon välittömässä läheisyydessä. Varmastikin lastenvaatelöytöjä rakastaville sopiva liike!