Kauneushoitola Namu

Osoite: Kauppatie 4, Tuusula
Puhelin: 040 419 7323
Aukioloajat: sopimuksen mukaan

Meistä

 

Rentouttavaa hemmottelua kaipaavat tulevat varmastikin ihastumaan Kauneushoitola Namuun. Tuusulassa sijaitsevassa liikkeessä voit hengähtää huoletta ja nauttia mahtavista hoidoista, joista huokuu tietynlainen kiireettömyys ja ammattitaito, kun rentoudut osaavan henkilökunnan käsissä. Liike tarjoaa paljon erilaisia palveluita, jotta voisit lähteä kaikilta osin tyytyväisenä jatkamaan päivääsi vierailtuasi liikkeessä. Näitä ovat esimerkiksi erilaiset kasvohoidot, vartalohoidot, sokeroinnit, ripsienpidennykset, kestovärjäykset, rakennekynsipalvelut, meikkaukset ja korvien rei’itykset.

Kauneushoitola Namu tarjoaa sinulle monipuolisen valikoiman erilaisia kasvohoitoja, joilla saat kasvoillesi mahtavan raikkaan tunteen. Valittavanasi on esimerkiksi kultakollageenikasvohoitoa, jonka lisäksi saat paikasta tehokkaita tuloksia tarjoavaa mikroneulausta. Kaikkien tavallisempien kasvohoitojen lisäksi liikkeestä on saatavilla erilaisia Mary Cohr -erikoiskasvohoitoja, joita on saatavilla sekä manuaalisesti että laitteella tehtynä. Olipa tarpeenasi sitten kosteuttaa kasvoja, tasoittaa ryppyjä tai käydä vain äärimmäisen pitkälle viedyllä hemmottelulla, Kauneushoitola Namun palveluista löydät kyllä haluamasi!

Liikkeen vartalohoitovalikoimista löydät erilaisia Mary Cohr -hoitoja, joiden aikana on hyvä hengähtää ja unohtaa stressi. Tämän lisäksi paikasta on saatavilla kuumakivihierontaa, varpaankynsien lakkausta, geelausta ja huoltoa, joiden avulla saat jalkasikin samalla mahdollisimman edustavaan kuntoon. Sokerointipalveluita etsivät löytävät liikkeestä erinomaista osaamista myös tätä palvelua varten. Sokerointia on saatavana usealle eri kehon alueelle. Sokerointipalveluiden lisäksi liike tarjoaa sinulle ripsienpidennyksiä ja näihin liittyvää huoltoa, joilla saat silmiisi aivan uudenlaista ennennäkemätöntä räväkkyyttä. Mikäli ripset eivät kuitenkaan riitä ja haluat jotain juhlavampaa kasvojasi varten, löydät liikkeestä edellä mainittujen palveluiden lisäksi meikkauspalvelut. Näiden avulla saat itsellesi mitä upeimmat päivä-, juhla- ja häämeikit, jotta juhlasi voisivat olla sinun kannaltasi mahdollisimman onnistuneet.

Jotta vierailusi liikkeessä voisi olla mahdollisimman kokonaisvaltainen, löydät liikkeestä palveluita myös moniin muihin tarpeisiisi. Kauneushoitola Namu tarjoaa sinulle vielä esimerkiksi laadukkaat rakennekynnet ja näiden huollot, kestovärjäykset ja korvien rei’itykset, mutta todellisuudessa voit ymmärtää liikkeen tarjoamien palveluiden laadun ja monipuolisuuden ainoastaan kokeilemalla näitä itse!

Liikkeestä löydät kauneushoitopalveluiden lisäksi lahjakortit, jotka soveltuvat mainiosti esimerkiksi lahjaksi hemmottelusta nauttiville. Mikäli olet kuitenkin itse pienen rentoutumistuokion tarpeessa ja haluat ehostautua hieman, löydät Kauneushoitola Namun Tuusulasta odottamassa mahdollisuutta palvella sinua!