Kauneushoitola Namu

Osoite: Moukarinkuja 2, Tuusula
Puhelin: 040 419 7323
Aukioloajat: sopimuksen mukaan

Meistä

 

Rentouttavaa hemmottelua kaipaavat tulevat varmastikin ihastumaan Kauneushoitola Namuun. Tuusulassa sijaitsevassa liikkeessä voit vain hengähtää ja nauttia mahtavista hoidoista, joista huokuu tietynlainen kiireettömyys ja ammattitaito, kun olet osaavan henkilökunnan käsissä. Liike tarjoaa laajan skaalan erilaisia palveluita, jotta voisit lähteä kaikilta osin tyytyväisenä jatkamaan päivääsi vierailtuasi liikkeessä. Näitä ovat esimerkiksi erilaiset kasvohoidot, vartalohoidot, jalkahoidot, sokeroinnit, ripsienpidennykset, kestovärjäykset, rakennekynsipalvelut, meikkaukset ja korvien rei’itykset.

Kauneushoitola Namu tarjoaa sinulle erittäin laajan skaalan erilaisia kasvohoitoja, joilla saat kasvoille takuuvarmasti ihanan voimaannuttavan tunteen. Valittavanasi on esimerkiksi kultakollageenikasvohoitoa ja radiofrekvenssihoitoa, jonka lisäksi saat paikasta tehokkaita tuloksia tarjoavaa mikroneulausta. Tavallisempien kasvohoitojen lisäksi liikkeestä on saatavilla erilaisia Mary Cohr -erikoiskasvohoitoja, joita on saatavilla sekä manuaalisena että laitteella. Olipa tarpeenasi sitten kosteuttaa kasvoja, tasoittaa ryppyjä tai käydä vain äärimmäisen pitkälle viedyllä hemmottelulla, Kauneushoitola Namun palveluista löydät haluamasi.

Liikkeen vartalohoidoista löydät erilaisia Mary Cohr -hoitoja, joiden aikana on hyvä hengähtää ja unohtaa stressi. Paikka tarjoaa tämän lisäksi kuumakivi- ja yrttinyyttihierontaa, mikäli haluat saada paikkojasi auki samalla kun rentoudut. Jotta koko ruumiisi olisi hoidettu, liike tarjoaa myös erilaisia jalkahoitoja. Saatavilla on perusjalkahoitoa, jonka lisäksi saatavilla on varpaankynsien lakkausta, geelausta ja huoltoa, joiden avulla saat jalkasikin mahdollisimman edustavaan kuntoon.

Mikäli tarvitset sokerointia, liikkeestä saat ammattitaitoista palvelua myös tätä varten. Osaava henkilökunta sokeroi sinun haluamasi alueet haluamallasi tavalla. Tarjolla on sokerointia myös miehille ja saat paikasta tarpeen vaatiessa myös brasilialaisen vahauksen. Sokeroinnin lisäksi liike tarjoaa sinulle ripsienpidennyksiä ja näihin liittyvää huoltoa, joilla saat silmiisi aivan uudenlaista räväkkyyttä. Mikäli ripset eivät kuitenkaan riitä ja haluat jotain spesifimpää kasvojasi varten, löydät liikkeestä edellä mainittujen palveluiden lisäksi meikkauspalvelut. Näiden avulla saat itsellesi mitä upeimmat päivä-, juhla- ja häämeikit, jotta juhlasi voisivat olla sinun kannaltasi mahdollisimman onnistuneet.

Jotta vierailusi liikkeessä voisi olla mahdollisimman kokonaisvaltainen, löydät liikkeestä palveluita myös moniin muihin tarpeisiisi. Kauneushoitola Namu tarjoaa sinulle vielä esimerkiksi laadukkaat rakennekynnet ja näiden huollot, kestovärjäykset, microbladaukset ja korvien rei’itykset, mutta todellisuudessa voit ymmärtää liikkeen tarjoamien palveluiden laadun ja monipuolisuuden ainoastaan kokeilemalla näitä itse.

Liikkeestä on saatavilla lahjakortteja, jotka soveltuvat mainiosti esimerkiksi lahjaksi hemmottelusta nauttiville. Mikäli olet kuitenkin itse pienen rentoutumistuokion tarpeessa ja haluat ehostautua hieman, löydät Kauneushoitola Namun Tuusulasta odottamassa mahdollisuutta palvella sinua!