Tarjous: Reolink Go 4G valvontakamera ulkokäyttöön

289,00€ 319,00€

-9% / -30,00€

Päättyy 31.08.2020 / 24 päivän kuluttua
Reolink Go 4G valvontakamera on markkinoiden kehittynein edullisen hintaluokan 4G- valvontakamera. Turvakamera tarjoaa 1080p Full Hd kuvatarkkuuden. Kamera soveltuu niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin.

4G ominaisuuden ansiosta valvontakamera on erittäin suosittu kesämökkillä. Valvontakameran sisään asennetaan 4G sim-kortti, tämän jälkeen kamera saavuttaa verkkoyhteyden ja kuvaa voi katsella ja hallita etänä älypuhelimella ja tietokoneella.

4G valvontakameran ominaisuuksiin kuuluu liiketunnistus sekä tallennus Micro SD- kortille. Valvontakamera tallentaa automaattisesti vanhan tallenteen päälle, kortin tallennuskapasiteetin täyttyessä.


Säänkestävä valvontakamera

Valvontakamera paikkaan jossa ei ole WiFi verkkoyhteyttä, ei verkkovirtaa? - Reolink GO toimii missä tahansa, milloin tahansa.

Reolink Go- 4G valvontakamerassa on sisäänrakennettu akku, jonka varassa valvontakamera toimii jopa 1-3 kuukautta, lisäksi Reolink Go voidaan littää omaan Reolink aurinkopaneeliin. Tällöin kamera ei vaadi välttmättä verkkovirtaa ollenkaa, vaan toimii täysin aurinkopaneelin ja akun varassa. Valvontakamerassa sisäänrakennettu 3.6V, 7800mAH akku. Reolink Go kameraa voi käyttää myös perinteisesti verkkovirrassa.


Valvontakamera PIR liiketunnistimella

Valvontakameran korkeatasoinen PIR- liiketunnistin havaitsee todelliset liikemuutokset välittömästi ja hälyttää siitä käyttäjälleen. Hälytykset saatavissa suoraan Reolink- älypuhelinsovellukseen ja sähköpostiin. PIR- liikeilmaisimen toiminto perustuu lämpöenergian tunnistamiseen, tämän ansiosta kamera ei aiheuta virhehälytyksiä esimerkiksi puun heilumisesta.
Katso kaikki tämän liikkeen tarjoukset
Kategoria: Elektroniikka

DataIT

Osoite: Keskuskatu 15, Riihimäki
Aukioloajat: Ma-pe 9.00 – 17.00
Sähköposti: [email protected]