Tarjous: Redasin® Strong 120kpl

20,00€ 25,30€

-21% / -5,30€

Päättyy 09.12.2018 - voimassa päivittäin klo 12:00-17:00
Joulukalenteri 9.12

Tarjous voimassa myös Mäntsälän liikkeessä

Punariisi-ubikinoni-B-vitamiinitabletit
Ravintolisä sydämen ja verisuonten hyvinvointiin
Sisältää punariisiä sekä sydämelle tärkeitä ubikinonia (koentsyymi Q10) ja foolihappoa B6– ja B12-vitamiinia
Laktoositon, hiivaton, gluteeniton, makeuttamaton ja vegaaninen
Ainesosat
Paakkuuntumisenestoaineet E 460, E 551, Punariisi (Monascus purpureus -rihmasienellä fermentoitu riisi), Pintakäsittelyaine E 470b, Ubikinoni (ubidekarenoni), Syanokobalamiini, Pyridoksiinihydrokloridi, Pteroyylimonoglutamiinihappo

Vuorokausiannos
Vuorokausiannos 2 tabl. sisältää:
Punariisiä 1000 mg, josta
monakoliini-K:ta 10 mg
Ubikinonia 20 mg
B12-vitamiinia 3 µg (120 %)*
B6-vitamiinia 2,2 mg (157 %)*
Foolihappoa 300 µg (150 %)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus
2 tablettia päivässä, mielellään illalla. Tabletit voidaan tarvittaessa puolittaa, pureskella pienemmäksi tai jauhaa ja sekoittaa ruokaan. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Punariisivalmistetta ei suositella raskaana oleville, imettäville, maksasairauksista kärsiville eikä elinsiirtopotilaille. Varmistakaa hoitavalta lääkäriltä punariisivalmisteen yhteensopivuus käytössä olevien reseptilääkkeiden kanssa. Greippimehua ei saa juoda punariisiä käytettäessä, koska mehu estää CYP3A4-entsyymin aktiivisuutta ja punariisi metaboloituu tämän systeemin kautta, jolloin sen vaikutus ja haittavaikutukset saattavat voimistua.

Valmistettu Suomessa

Fysiologiset vaikutukset
Punariisi valmistetaan fermentoimalla valkoista riisiä Monascus purpureus -rihmasienellä. Tässä fermentointiprosessissa syntyy voimakkaan punaista väriainetta ja värjäytyneet riisinjyvät kuivataan ja jauhetaan.
Punariisin sisältämä monakoliini-K edistää 10 mg:n päivittäisellä annoksella veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina.
Ubikinoni (koentsyymi Q10) on erittäin vahva, rasvaliukoinen, vitamiinin kaltainen aine, jota on elimistömme jokaisessa solussa. Ubikinonia muodostuu maksassa, mutta sen muodostuminen vähenee muun muassa iän ja joidenkin sairauksien sekä lääke- ja ravintoaineiden vaikutuksesta.
Redasin® Strong sisältää tärkeät ravintoaineet sydämen ja verisuonten hyvinvointiin. Punariisin ja ubikinonin lisäksi valmiste sisältää kolmen B-vitamiinin yhdistelmän; foolihappo, B6– ja B12-vitamiini, joka edistää homokysteiinin aineenvaihduntaa sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
Häiriöt entsyymitoiminnassa (perinnölliset) tai vitamiinien (foolihappo, B6– ja B12-vitamiini) puutokset johtavat kohonneisiin homokysteiinitasoihin elimistössä.
Redasin® Strong antaa uutta energiaa ja antioksidanttisuojaa elimistölle.
Katso kaikki tämän liikkeen tarjoukset
Kategoria:

Terveyskauppa Kamomilla

Osoite: Kauppakaari 1, Kerava
Aukioloajat: ark. 9-18 la 10-15