Tarjous: Led valonauha PHILIPS HUE

50,00€ 80,00€

-38% / -30,00€

Päättyy 31.03.2021 / 28 päivän kuluttua
Lightstrip Plus on todella joustava valonlähde. Voit muotoilla ja leikata valonauhaa monenlaisiin muotoihin ja kiinnittää sen mille tahansa tasaiselle alustalle taustapuolen kiinnitysteipillä. Voit integroida Philips Hue Lightstrip Plusin huonekaluihin, nurkkiin ja keittiökaapistojen alle tai korostaa arkkitehtuurisia piirteitä voimakkaalla, epäsuoralla valaistuksella. Voit halutessasi pidentää Philips Hue Lightstrip Plusin jopa 10-metriseksi lisäämällä 1 metrin pidennysosia, kun valaistavana on suuria pintoja. Valon maksimimäärä on kuitenkin aina 1 600 lm. Hue Lightstrip Plusin väri on yhtenäinen ensimmäisestä pidennyksestä viimeiseen.

1 600 luumenin valovirta ja erinomainen valaisutaso koko valonauhan pituudelta varmistaa, että valo riittää sekä toiminalliseksi että koristevalaistuksen valonlähteeksi. Olipa kyse olohuoneen kirkkaasta nurkkavalaistuksesta tai käytävä- tai porrasvalaistuksesta, mahdollisuuksia on valtavasti. Valitse sovelluksen avulla toimintoihisi parhaiten sopiva valkoinen valo rentouttavasta lämpimästä valkoisesta valosta viileään ja virkistävään päivänvaloon. Tai valitse jokin 16 miljoonasta väristä ja sisusta värivalojen avulla. Saat kodikkaan tunnelman kätevästi himmentämällä valaistuksen tilanteeseen sopivaksi sovelluksen avulla. Mahdollisuuksia on valtavasti!

Nauti lempimusiikkiisi synkronoiduista valoefekteistä, laajenna televisiokokemus koko huoneen kattavaksi tai nosta pelikokemus uudelle tasolle jollakin kolmannen osapuolen sovelluksella, joita on yli 230. Lightstrip Plus muuntaa koko tilan ja luo toistaiseksi kokonaisvaltaisimman viihdekokemuksen.

Yhdistä Philips Hue Lightstrip Plus Hue-siltaan (myydään erikseen) ja ohjaa valoja älypuhelimella tai tabletilla. Hyödynnä Huen runsaslukuisia etäyhteystoiminnoja, kuten hälytyksiä, ajastimia ja ilmoituksia sekä ohjausta kodin ulkopuolelta. Yhdistämällä Philips Hue Lightstrip Plusin muihin Hue-tuotteisiin voit luoda unelmiesi valaistus- ja tunnelmaratkaisun.

Hyödynnä valoa paikoissa, joissa et ikinä osannut odottaa. Taivuta niitä, muotoile niitä tai leikkaa niitä. Kiinnitysteipin avulla voit kiinnittää LightStrips valonauhoja mihin tahansa, jossa haluat nauttia kauniista Hue-hehkusta. Soveltuu tunnelmavalaistukseen, esittelyvalaistukseen tai vain hienovaraiseen taustavalaistukseen - voit käyttää sitä juuri haluamallasi tavalla. Voit asettaa sen tarjoilupöydän alle, työpöydälle tai suosikkitaulusi ympärille. Se on uskomattoman joustava tapa sisustaa kotiasi. Luo upeita valoesityksiä synkronoimalla valot suosikkimusiikkiisi. Onpa kyseessä sitten hidas ja rauhallinen biisi tai energisen iloinen kappale, LightStrips herättää kotisi henkiin.

Käyttöön tarvitaan lisäksi älypuhelin tai tabletti, älypuhelinsovellus ja Philips Hue aloituspakkaus tai Hue silta.

Ominaisuudet:

Valkoisen valon muokkaaminen lämpimästä kynttilänvalosta terävään valkoiseen valoon
Persoonallisen tunnelman luominen ja sisustuksen täydentäminen sateenkaaren väreillä
Suosituimpien valo-ohjelmien tallennus ja käyttäminen huonekohtaisesti ja vuorokaudenajan mukaan
Puhelimen valokuvien käyttäminen valaistuksen väripalettina muistojen herättämiseksi henkiin
Turvallisuuden ja mielenrauhan lisääminen valojen etähallinnointi- ja etäseurantatoiminnolla
Ajastimien käyttö päivittäisten rutiinien helpottamiseksi
Valon hyödyntäminen heräämisen tai nukahtamisen apuna
Toimii myös yhdessä Philips Ambilight -televisioiden kanssa

Tekniset tiedot:

Teho: 20,5 W LED
valon maksimimäärä 1600 lm, jatkopalojen kanssa: 1600 lm
1600 lm @ 4200K
1000 lm @ 6500K
800 lm @ 3000K
600 lm @ 2200K
Värintoistoindeksi: >80 @ 2000K–4000K
Pidennettävissä 10 metriin
Leikkauskohta 33 cm:n välein
Funktionaalinen valkoinen valo
Kaikki valkoisen sävyt, lämpimistä kylmiin värilämpötiloihin
16 miljoonaa väriä
IFTTT -yhteensopiva
Käyttöikä: 20 000 tuntia
Ohjelmisto päivitettävissä
Käyttölämpötila: 0–35 °C
Käyttökosteus: IP20 sopii käytettäväksi sisätiloissa
Pakkauksen sisältö: 2 metrin perusvalonauha & 1 virtalähdesovitin
Katso kaikki tämän liikkeen tarjoukset
Kategoria: Elektroniikka

DataIT

Osoite: Keskuskatu 15, Riihimäki
Aukioloajat: Ma-pe 9.00 – 17.00
Sähköposti: [email protected]