Tarjous: Biolic ABG 60 tabl

12,90€ 14,95€

-14% / -2,05€

Päättyy 28.02.2019
Tarjous voimassa myös Järvenpään ja Mäntsälän liikkeessä.

Fermentoitu valkosipuliuutetabletti
Ravintolisä
Sisältää biologisesti aktiivista fermentoitua ABG10+® valkosipuliuutetta, jonka S-allyylikysteiinipitoisuus on vakioitu.
Sydämelle
Vastustuskyvylle
Vitaalisuutta ja vireyttä
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen
Ainesosat
Fermentoitu ABG10+® valkosipuliuute, Paakkuuntumisenestoaineet E 460 ja E 551, Maissitärkkelys, Pintakäsittelyaine E 470b

Vuorokausiannos
Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:
Fermentoitua valkosipuliuutetta 250 mg

Annostus
1 tabletti päivässä.

Valmistettu Suomessa
Pakkauskoko
60 tabl./30 g

Fysiologiset vaikutukset
Biolic ABG -valkosipulitabletit sisältävät 250 mg biologisesti aktiivista fermentoitua ABG10+® valkosipuliuutetta, jonka S-allyylikysteiinipitoisuus on vakioitu. ABG10+® -uute on uuden sukupolven standardoitu valkosipuliuute.
S-allyylikysteiini (SAC) on stabiilimpi yhdiste kuin alliini tai allisiini, joita on raa´assa valkosipulissa. SAC on vesiliukoinen ja hyvin imeytyvä.
ABG10+® -uutteen nimi tulee sanoista Aged Black Garlic. GMO-vapaat valkosipulit viljellään ja uute valmistetaan Espanjassa. Uutteeseen käytetään valkosipulin kokonaisia kynsiä ja kantaja-aineena on maltodekstriini.
Fermentoinnissa ei käytetä apuna bakteereja tai hiivoja, vaan valkosipuleiden annetaan kypsyä eli fermentoitua omien entsyymiensä avulla (autolyysi) kontrolloidussa lämmössä ja kosteudessa. Prosessia voi kutsua myös kypsymiseksi. Valkosipulin väri muuttuu mustaksi, epämiellyttävä haju poistuu ja uutteen fenolipitoisuus lisääntyy jopa 10-kertaiseksi tavalliseen valkosipuliuutteeseen verrattuna.
Nauttimalla päivittäin Biolic ABG -valkosipuliuutetabletteja pysyt vireänä ja virkeänä.
Katso kaikki tämän liikkeen tarjoukset
Kategoria: Luontaistuotteet

Terveyskauppa Kamomilla

Osoite: Kauppakaari 1, Kerava
Aukioloajat: ark. 9-18 la 10-15