Team Sportia

Osoite: Kirkkopolku 5, Riihimäki
Puhelin: 019 742 247
Aukioloajat: ma-pe 10-18, la 9-15

Meistä

 

Team Sportia on perinteikäs ja monipuolinen urheiluliike, jonka tuotevalikoimista löydät kaikki tarvitsemasi urheiluvälineet, jotta voisit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Urheiluvälineiden ajan tasalla pitäminen on tärkeää ja turvallista, sillä välineiden tulisi tukea sinun urheilusuorituksiasi, jotta voisit ylittää tavoitteesi ja saavuttaa rajattoman potentiaalisi. Team Sportia Riihimäestä löydät urheiluvälineet juuri sinun lajiasi varten avuliaan henkilökunnanavustuksella. Palveleva henkilökunta osaa antaa sinulle parhaat vinkit harjoitteluun, sillä heillä on Team Sportian henkilökuntaan kuuluvina äärimmäisen vahva urheiluosaaminen. Liikkeen laajasta valikoimasta löydät varusteet esimerkiksi vapaa-aikaa, juoksemista, treenaamista, ulkoilua, hiihtoa, jalkapalloa ja jääkiekkoa varten.

Vapaa-aikaa, juoksemista ja treenaamista varten löydät Team Sportia Riihimäeltä laajan tuotevalikoiman, jossa ei ole tingitty tuumaakaan tuotteiden laadussa. Löydät liikkeestä erilaisia urheiluvaatteita erilaisia käyttötarkoituksia varten, jonka lisäksi löydät liikkeestä jalkaasi sopivat jalkineet, laadukkailta globaaleilta brändeiltä. Liike tarjoaa tämän tuotekategorian tuotteita muun muassa seuraavilta brändeiltä: Adidas, Björn Borg, New Balance, Puma, Under Armour, Kari Traa ja Icebug, mutta löydät liikkeestä myös muut käyttötarpeesi kestävät tuotemerkit.

Suomen keli on usein hyvin kenkkuileva ja lämmintä kesäistä päivää saattaakin seurata yhtäkkinen hyytävääkin hyytävämpi pakkasaalto. Team Sportia Riihimäeltä löydätkin tätä varten asiankuuluvan varustuksen, säästä riippumatta. Liikkeessä on esimerkiksi laaja valikoima Helly Hansenin jalkineita ja takkeja haastavampia olosuhteita varten. Näiden lisäksi löydät muun muassa Salomonin laadukkaat jalkineet ja Icepeakin lämpimät takit. Muita tuotemerkkejä, joita löydät liikkeestä ja jotka tarjoavat ulkoiluvarusteita, ovat Luhta, Rukka, Merrell ja Raiski.

Team Sportia Riihimäestä löydät myös erinomaisen valikoiman urheiluvälineitä maastohiihdon ystäville. Monoja, suksia tai sauvoja metsästäessäsi esiin kaivat myymälästä Fischerin, Alpinan ja Rossignolin laadukkaat tuotteet kaiken tasoisille hiihtäjille hiihtotyylistäsi riippumatta. Näiden lisäksi liikkeessä on laaja valikoima SWIXin tuotteita, kuten suksivoiteet, suksisauvat ja urheilusuoritustasi tukevat maksimaalisesti hengittävät vaatteet.

Liikkeestä löydät myös äärimmäisen monipuolisen valikoiman erilaisia jääkiekkovarusteita, olitpa sitten kenttäpelaaja tai maalivahti. Liikkeen tuotevalikoimissa ovat laadukkaat Bauer-, CCM- ja Warrior -tuotteet, joiden joukosta löydät kaikki vaadittavat varusteet niin junioreille kuin senioreillekin. Jos olet kuitenkin ennemmin kesäisempien harrastukisen ystävä, löydät paikasta juuri oikeat varusteet vaativammallekin jalkapallon harrastajalle.

Team Sportia Riihimäki on tosiurheilijan liike ja paikan henkilökunnan avustuksella pääset poistumaan liikkeestä juuri sinulle sopivien urheiluvälineiden kera, jotta voisit nauttia urheilusta, kuten sinun kuuluukin!