Kenkä-Oscar

Osoite: Hämeenkatu 32, Riihimäki
Puhelin: 040 153 5775
Aukioloajat: Ark: 10-18, La: 10-15

Meistä

 

Riihimäellä sijaitseva jalkineliike on palvellut ihmisiä heidän kenkähuolissaan jo lähes 40 vuoden ajan – vuodesta 1981. Mikään yritys ei olisi tuollaisia aikoja pystyssä, mikäli asioita ei olisi tehty oikein, joka siis kielii liikkeen vankkumattomasta ammattitaidosta. Kenkä-Oscar on helppo paikallistaa Riihimäeltä ainakin paikallisten asukkien toimesta, sillä liike sijaitsee kuuluisalla Puputinkulmalla, joka on ollut vuosikymmenien ajan riihimäkeläisten kohtaamispaikka.

Kenkä-Oscarin omistaja on jo neljännen sukupolven yrittäjä, joka on saanut sysäyksen yrittämiseen jo äidinmaidossa. Tämä myös näkyy itse liikkeen toiminnassa, sillä paikan yli 250 neliön tilat mahduttavat itseensä yli 10 000 kenkäparia naisten ja miesten kaikkiin tarpeisiin. Jos tarvitset jotakin tietynlaista kenkää, jota ei välttämättä olisi kovinkaan helposti löydettävissä, liikkeen henkilökunta kykenee käyttämään liikkeen erittäin laajaa suhdeverkostoa, jolla kaikki kenkämieltymyksesi voidaan toteuttaa tarpeen iskiessä.

Kenkä-Oscarin valikoimat ovat keskittyneet naisten ja miesten kenkiin jokaiselta eri osa-alueelta, mutta liike tarjoaa näiden lisäksi myös monipuolisen valikoiman erilaisia laukkuja, kuten nahka- ja matkalaukkuja. Liikkeen kilpailuvalttina on erinomainen osaaminen palvelun ja tuotteiden hankinnan suhteen, puhumattakaan aiemmin mainitusta kenkävalikoiman laajuudesta. Kenkä-Oscar on pyrkinyt tarjoamaan laadukkaita kenkiä eri valmistajilta, jotka kestävät aikaa ja rasitusta. Liikkeen merkkivalikoimista löydät muun muassa suositut Riekerin, Sievin, Kuoman ja Topmanin valmistamat kengät.

Liikkeen aiemmin mainitut laajat suhteet eivät ole peräisin aivan mistä vain, sillä ne ovat seurausta suoraselkäisyydestä, nöyryydestä ja rehellisyydestä vuosikymmenien liiketoiminnan aikana. Tämä sama asenne on läsnä kaikissa asiakaskohtaamisissa, jota vielä edesauttaa se, että liikkeen väki todellakin nauttii näistä tilanteista. Liikkeen henkilökunta on hyvin kuuntelevaista ja joidenka ammattitaito on viilattu kenkäalalta huippuunsa. Kenkäostoksia tehdessä ei missään nimessä kannata sivuuttaa kenkien hyvää istuvuutta ja suorituskykyä. Henkilökunta opastaa juuri sinun jalkatyyppiisi sopivat kengät vuodenajasta ja kävelyalustasta riippumatta, jotta liikkuminen olisi kaikin tavoin mahdollisimman luonnollista.

Netin kautta ostaessa et voi koskaan olla varma, kuinka kenkäsi oikeasti sopivat sinulle vuosien kovassa kulutuksessa. Kun arvostat liikkumisen mukavuutta, jota kenkäsi voivat tukea kaikissa mahdollisissa tilanteissa, Kenkä-Oscar on sinun vierailusi arvoinen liike. Tästä liikkeestä löydät lähes takuuvarmasti tarvitsemasi jalkineet!