DataIT

Osoite: Keskuskatu 15, Riihimäki
Puhelin: 045 866 9446
Aukioloajat: Ma-pe 9.00 – 17.00

Meistä

 

Vuonna 2011 perustettu DataIT on tunnettu asiakaslähtöisestä lähestymistavastaan, jossa palveluun on panostettu todella paljon, jotta sinun tietotekniset murheesi olisivat vain historiaa. Yrityksen tavoitteena onkin olla alueensa palvelevin, joka kuuluu jo liikkeen sloganissakin: ’’Sinua varten se alueensa palvelevin.’’ Henkilökunta on asettanut tavoitteekseen ylittää asiakkaan toiveet ja he haluavat olla mahdollisimman lähestyttäviä, jotta juuri sinun ongelmasi saataisiin ratkaistua.

Henkilökunnalla on pitkä kokemus IT-alalta, sillä he ovat toimineet sen parissa jo 90-luvulta. Tämän vuoksi heillä on myös kontaktit kunnossa erikoisempien toiveiden/ kysymysten osuessa kohdalle. DataIT palvelee niin yritysasiakkaita kuin yksityisasiakkaitakin. Yrityksille liike tarjoaa esimerkiksi huolto- ja ylläpitopalveluita, taloushallinto-ohjelmistoa, pilvipalvelua ja kosketuskäyttöisiä mainosnäyttöjä. Tämän lisäksi he tarjoavat yrityksille Office -ohjelmistopaketteja ja rahoitusratkaisuja. Yksityisille asiakkaille on saatavilla esimerkiksi myymälä-, huolto- ja suurkuvatulostepalvelut. 

DataIT:n liikkeeseen astuessa sinut vastaanottaa liikkeen laaja tuotevalikoima ystävällisine henkilökuntineen. Liikkeestä löydät tulostimet, tabletit, tietokoneet, pelikomponentit sekä muut IT-tarvikkeet laidasta laitaan ja jos jotain haluamaasi ei löydy varastosta, saadaan se hankittua myymälään jo seuraavaksi päiväksi. Liikkeestä löydät myös kattavat huoltopalvelut kaikille laitteillesi, jossa toiveitasi pyritään kunnioittamaan parhaalla mahdollisella tavalla. DataIT ei myöskään veloita siitä ajasta, jona esimerkiksi tietokoneesi asentaa päivityksiä tai tarkistaa viruksia, vaan ainoastaan kun he työskentelevät itse laitteesi parissa. Huolto on myös tilattavissa kotiisi ja palvelu on käytettävissä Hyvinkäällä, Riihimäellä, Hausjärvellä, Lopella ja Janakkalassa. Saat itse kivijalkaliikkeestä vielä myös suurkuvatulosteet ja heidän palveluiden avulla saat esimerkiksi canvas-taulut tai valkotapetit toiveidesi mukaan. Liikkeen henkilökunta pyrkii ylittämään toiveesi, joten älä pelkää kysyä lisää heidän tarjoamistaan palveluista.

DataIT tarjoaa näiden lisäksi ammattimaisia yritysten tietoverkkojen ja työasemien ulkoistustoimenpiteitä, jotta sinä voisit keskittyä yrityksesi kanssa ydintoimintaasi ja jättää tietotekniset murheet osaavan henkilökunnan harteille. DataIT hoitaa koko yrityksesi IT-ylläpidon, johon lukeutuvat esimerkiksi verkko-, laite- ja serveriylläpidon ja tämän lisäksi vielä henkilöstön koulutuksen tarvittaessa. Vikatilanteissa DataIT aloittaa korjaukset välittömästi.

Saat yrityksellesi liikkeestä myös edistykselliset ShopperScreen mainosnäytöt, joita ihmiset voivat ohjata kosketusnäytön avustuksella. ShopperScreenin avulla saat kiinnitettyä ohikulkevien ihmisten päät ja rakennutat sillan asiakkaan ja brändin välille väsymättömällä tavalla, sillä näyttö ei lopeta toimintaansa yöaikaankaan, jos sitä ei halua.

DataIT:stä löydät yrityksellesi taloushallinto-ohjelmat, Office 365 Business -ohjelmat ja Cloud Hub -pilvipalvelun, joilla saat lisäpontta yrityksesi tekemiseen. Liike tarjoaa myös rahoitusratkaisuja, jotta voisit rahoittaa IT-hankintojasi.

Löydät ’’Sinua varten sen alueensa palvelevimman’’ DataIT -liikkeen ja sen odotuksesi ylittävän henkilökunnan Riihimäeltä, sinun kaikissa tietoteknisissä asioissasi!

 

Lisää lukemista liikkeeseen liittyen löydät osoitteesta: https://ostoskortteli.fi/blogi/datait-tietoteknisten-murheiden-takuuvarmat-ratkojat/