Bambi ja Kuu

Osoite: Lopentie 15-17, Riihimäki
Puhelin: 045 132 0722
Aukioloajat: ke-pe 11-18, la 10-15, su 11-15

Meistä

 

Kun kaipaat jotain aivan ainutlaatuista ja henkeäsalpaavaa kokemusta, löydät lähes mystisen Bambi ja Kuu -liikkeen Riihimäeltä. Tämä ihana putiikki on taideteos jo itsessään ja huokuu tiettyä entisajan klassista tunnelmaa, samalla kun vintagea huokuva tuulahdus hivelee kasvojasi ja pieni heräävä lapsi sisälläsi alkaa innostua näkemästään ollessasi liikkeessä paikan päällä.

Bambi ja Kuu on kuin idyllisen värikäs koti, jonne voit astua täysin vapaasti vierailemaan ja tutustumaan. Paikasta löydät toinen toistaan upeampia esineitä, joilla piristät apeammankin kodin ilmettä aivan toisenlaiseksi. Esineistöä on aivan laidasta laitaan ja pelkkä teksti ei ikinä pystyisi tekemään oikeutta sille, miten paikan laaja kirjo esineistöä varastaa huomiosi niiden visuaalisen miellyttävyyden vuoksi, aina kun edes vähän käännät katsettasi yhteenkään suuntaan. Paikasta löydät esimerkiksi upeita posliinisia eläinpatsaita, mielikuvituksellisia kasviasetelmia, ruukkuja, koruja, lasia, taideteoksia ja muita mahtavia sisustusesineitä, mutta jotta tämän paikan vetovoimaa voisi ikinä ymmärtää, se pitäisi pystyä kokemaan henkilökohtaisesti.

Se on kuitenkin varmaa, että tästä liikkeestä et löydä tylsiä ja perinteisiä Arabia kuppeja, vaan paljon uniikimpia ratkaisuja, joilla saat varmasti ainutlaatuisen ja autenttisen vivahduksen sisustukseen kuin sisustukseen.

Personoituja palveluita metsästäessäsi voit tulla tapaamaan ihanaa liikkeenpitäjää Mirvaa, joka on enemmän kuin mielellään valmis auttamaan sinua esimerkiksi tulevissa juhlissasi. Häneltä voit konsultoida suunnittelu- ja toteutusapua villeimpiinkin ideoihisi ja kaiken lisäksi voit vieläpä vuokrata juhlarekvisiitan itse liikkeestä. Kaikissa projekteissa toimiminen ja näissä auttaminen kuuluu paikan palveluihin ja intohimoihin, joten tarpeen tullessa älä epäröi ottaa yhteyttä Mirvaan.

Bambi ja Kuusta löydät myös helpot ja käytännölliset Jeanne’D Arc Living -kalkkimaalit, joilla voit maalata käytännössä minkä tahansa pinnan vaivattomasti sinun valitsemallasi värilläsi. Miksi uusisit toimivat kalusteesi, kun voit uudistaa sisustuksesi ilmettä yksinkertaisesti vain tuoreilla värimaailmoilla? Värit ovat hajuttomia ja jättävät upean vintagehenkisen pinnan, jotta sinun sisustuksesi huokuisi upeutta jokaisella katsahduksella riippumatta siitä kuka lopputulosta ihailee.

Bambi ja Kuu on elävä todiste kivijalkaliikkeellään, kuinka myymälässä vierailu voi olla täysin ainutlaatuinen ja kauaskantoinen elämys, vaikka et olisikaan missään ostoaikeissa. 

Sinun sisutustarpeitasi varten – Bambi ja Kuu.