Hyvänolonhoitola Aqvamariini

Osoite: Hämeenkatu 31A, Riihimäki
Puhelin: 044 027 5007
Aukioloajat: Arkisin 09.30 – 17.30. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Meistä

 

Löydät monipuolisen Hyvän olon hoitola Aqvamariinin Riihimäeltä ja astuessasi liikkeeseen tunnet, kuinka rentoutuminen voi alkaa. Liikkeen toiminnan kulmakiviin lukeutuviin arvoihin kuuluvat monipuolisuus, yksilöllisyys, luotettavuus ja ammattitaito ja tämä kaikki onkin liikkeeseen astuessasi välittömästi aistittavissa. Henkilökunta on aina valmiina auttamaan sinua, jotta sinä voisit edistää ja ylläpitää omaa hyvinvointiasi. Aqvamariinin palveluihin lukeutuvat muun muassa kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot, vartalohoidot, hieronnat ja erilaiset hyvää oloa edistävät kurssit.

Kasvohoidoista Aqvamariinissa on tarjolla perus- ja erikoiskasvohoitoja monenlaiseen mieltymykseen. Peruskasvohoidoista valittavanasi ovat esimerkiksi kosteuttava kasvohieronta, rentouttava ja kirkastava kasvohoito, hemmotteleva kasvohoito ja miesten kasvohoito. Kosteuttavan kasvohieronnan tavoitteena on luoda sinulle pieni rentoutumishetki ja kosteuttaa ihoasi asiaankuuluvalla tavalla, kun taas rentouttavassa ja kirkastavassa kasvohoidossa kasvosi sitä vastoin entsyymikuoritaan ja saat tämän lisäksi rentouttavan kasvo- ja niskahieronnan. Hemmotteleva kasvohoito on nimensä veroinen ja se soveltuu sinulle kun ihosi kaipaa ekstrahemmottelua ja kaipaat pientä hengähdystaukoa. Aqvamariini tarjoaa kasvohoitoja myös miehille, jotta saisit kasvoillesi upeaa hoitoa sukupuolesta riippumatta.

Erikoiskasvohoidoista sinulla on valittavanasi esimerkiksi puhdistava kasvohoito, jossa kasvosi aluksi alkupuhdistetaan, jonka jälkeen kasvoiltasi poistetaan epäpuhtaudet naamion avulla, jonka jälkeen kasvosi hoidetaan vielä ihollesi sopivilla hoitovoiteilla. Anti-stress suklaakasvohoidossa, jolla autetaan kasvojasi saamaan takaisin niiden alkuperäinen hehku, pehmeys ja nuorekkuus, sinulle laitetaan suklaanaamio. Tämä auttaa sinun solujasi uusiutumaan ja se myös kosteuttaa kasvojasi. Näiden hoitojen lisäksi saatavavillasi on vielä täydellinen kasvohoito, tehokasvohoito ja silmänympäryshoito. Kaksi ensimmäisenä mainittua soveltuvat sinulle mainiosti, kun kaipaat kaikenkattavaa kasvojenhoitoa ja jälkimmäinen sitä vastoin parantaa silmäympärystesi vointia ja silmäsi katseesi saa aivan uudenlaista energiaa!

Kasvoihin keskittyvän hoitamisen lisäksi löydät Aqvamariinista erinomaiset käsi- ja jalkahoidot, joilla rentoutat, kosteutat ja energisoit näitäkin ruumiinosia, kun ne kaipaavat hoitamista. Tämän lisäksi saat liikkeestä vartalohoitoja, erilaisia hierontoja ja muunlaisia erikoisempia hoitoja, johon lukeutuvat esimerkiksi akupunktio, ayurvediset hoidot ja energiahoito. Jo kaikkien edellä mainittujen palveluiden lisäksi löydät Aqvamariinista monipuolisia hyvinvointikursseja, joista muutamana voidaan mainita intialainen päähierontakurssi ja energiahoito -kurssi, mutta valikoima on näiden lisäksi vielä hyvin laaja.

Aqvamariinissa käytetään vain erittäin korkealaatuisia ja luonnonmukaisia tuotteita, jotta heidän hoitonsa toisi parhaan mahdollisen lopputuloksen. Aqvamariinin käyttämiin tuotteisiin lukeutuvat muun muassa La Cure, DSM ja Bernard Cassiere. Mitkään tuotteet eivät kuitenkaan yksin voisi luoda samanlaista palvelukokemusta, josta pitävät huolen liikkeen avulias ja osaava henkilökunta, joka auttamaan tekemään päivästä kuin päivästä hieman valoisamman.

Kaikissa kauneushoitoon liittyvissä asioissa sinun apunasi - Hyvän olon hoitola Aqvamariini