Uusi lähiyrittäjiä ja paikallisia ihmisiä palveleva OstosKortteli.fi -sivusto avattu!

Vuonna 2017 perustettu OstosKortteli.fi on ollut syntymästään asti liputtamassa pienempien ja paikallisten lähiyrittäjien puolesta. Tuolloin OstosKortteli.fi loi ensimmäisen konseptinsa uudelle palvelulleen pitkällisen kehittämistyön ja lukemattomien aivoriihien tuloksena; Sivusto, jossa yrittäjillä olisi halpaa ja tehokasta markkinoida tuotteitaan ja palveluitaan ekologisella ja maapalloa hellivällä tavalla. Palvelu otti tuulta alleen välittömästi.

Nyt vuonna 2019 on aika julkistaa sivuston toinen reilusti paranneltu iteraatio! OstosKortteli.fissä uskotaan nimittäin vakaasti siihen, että kehittämällä palvelua asiakkaiden ja lähiyrittäjien ehdoilla, saadaan jotain suurta ja kotimaisuutta korostavaa aikaan. Palvelu on kokenut roiman muodonmuutoksen ja vaikka sivustoa jalostetaan jatkuvasti toimivampaan ja palvelevampaan suuntaan, se pystyy jo nykyisellään tuomaan lähiyrittäjien uusimmat tuotteet, tarjoukset ja osaavan palvelun ihmisten käsien ulottuville.

Nyt meistä jokainen löytää sivustolta miellyttävän ja uudistetun visuaalisen ulkonäön siivittämänä yrittäjien itse asettamat tarjoukset ja uutuudet lähikorttelistaan. Läheltä ostaminen kuormittaa luontoa mahdollisimman vähän. Palvelun on tarkoitus olla ratkaisu tukemaan kotimaista yrittäjyyttä, joka nykyisen globalisaation rinnalla tulee muutoin vähentymään rajusti, toki toimialasta riippuen.

OstosKortteli.fi -sivusto on vain yhden klikkauksen päässä ja siinä mukana olevat yrittäjät ovat vain kivenheiton päässä. Tätä on aito paikallisten yrittäjien tukeminen.

Ostoskortteli.fi - Osta läheltä.

https://ostoskortteli.fi/