Kouvolan Verho Salonki

Osoite: Torikatu 1-3, Kouvola
Puhelin: 045 262 1107
Aukioloajat: ma-pe 9.30 - 17.00, la 9-13, Su suljettu

Meistä

 

Kouvolan keskustassa sijaitseva Kouvolan Verho Salonki on verhojen ja sisustuskankaiden erikoismyymälä, joka on perustettu jo vuonna 1993, joka kielii sen vankkumattomasta osaamisesta ja ammattitaidosta. Liikkeen avarista tiloista löydät mahtavat inspiraationlähteet omien projektiesi sisustamiseen ja liikkeen monipuolisuuden vuoksi ihailtava ei myöskään lopu aivan heti.

Kouvolan Verho Salonki tekee yhteistyötä useampien eri arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa, jotta sinua voitaisiin avustaa mahdollisimman tehokkaasti vaativimmissakin projekteissa. Tämän vuoksi voitkin jättää kaiken liikkeen osaavan henkilökunnan käsiin, sillä paikka tarjoaa kokonaisvaltaista sisustustekstiilipalvelua, jossa kaikki työ voidaan jättää liikkeen harteille aina suunnittelusta lopulliseen asennukseen asti. Tällä tavoin voit varmistaa, että saat laadukkaan lopputuloksen lisäksi säästettyä roimasti aikaa ja vaivaa, ja voit keskittyä rentoutumiseen. Liikkeen henkilökunta voi tulla paikalle projekteihisi, jotta suunnittelu ja mittaukset onnistuisivat mahdollisimman mallikkaasti. Voit halutessasi myös vain toimittaa tarvittavat mitat ja ohjeet heidän liikkeeseen. Kaikki ratkaisut ovat mahdollisia, kunhan kaikki olisi mahdollisimman helppoa sinulle.

Liike on ollut erityisen tarkka sen suhteen, että kaikki sen tarjoamat tuotteet olisivat mahdollisimman laadukkaita. Tämän vuoksi löydätkin Kouvolan Verho Salongista niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin huippumerkkejä, jotka soveltuvat monenmoiseen tarpeeseen. Liikkeen valikoimista löytyviä merkkejä ovat esimerkiksi Vallila, Lauritzon, Hanhisalon Kutomo, Pagunette, Porin Villa, Romo, Pesola ja Lennol, mutta teksti ei tee merkkivalikoimalle kunniaa, sillä valikoimaa on vaikka muille jakaa edellä mainittujen lisäksi. Kenties tarvitset sisustukseesi ajattoman klassista ulkonäköä? Ehkäpä sittenkin jotakin erittäin modernia ja trendikästä? Ei ongelmia, kunhan vain valitset mieleisesi!

Vaikka Kouvolan Verho Salongin tarjoamat sisustustuotteet ovat suurimmaksi osaksi kankaisia, on liikkeessä monipuolisesti myös muunlaisia sisustustuotteita. Liikkeen valikoimiin lukeutuvat esimerkiksi verhot, matot, kaihtimet, kiskot, tapetit ja vuodetekstiilit. Käytännöllisesti katsoen saat siis minkä tahansa osa-alueen elinympäristöstäsi uudistettua haluamanlaiseesi muottiin, jotta sinä voisit nauttia sisustuksen tuomasta rauhallisesta ja rentouttavasta ilmapiiristä.

Liike on pyrkinyt olemaan mahdollisimman hyvä asiakaspalvelija, jonka vuoksi sinun tarpeidesi täyttäminen on liikkeen kunniatehtäviä. Olipa kyseessä sitten projekti, jossa tarvitaan apua alusta loppuun tai pienempää suunnittelua kaipaava tehtävä, liikkeen henkilökunta on liikkeessä aina valmiina auttamaan! Lähde inspiroitumaan jo nyt!