Vekaravintti

Osoite: Kauppakaari 6, Kerava
Puhelin: 040 515 2057
Aukioloajat: Avoinna tiistaista torstaihin klo 11-16.00 !

Meistä

 

Lähestyessäsi Vekaravintin tiloja ensimmäistä kertaa, huomaat liikkeen ikkunassa kuuluisan yli metrin kokoisen Myyrä-pehmolelun (Krtek) toivottamassa sinua tervetulleeksi. Kun olet sisällä ja halaillut pehmoista Myyrää riittävän tovin, eteesi avautuu liikkeen laatua huokuva monipuolinen tuotevalikoima, josta löydät kaikki tarvitsemasi tarvikkeet lapsia varten. Valikoimien monipuolisuuteen on vaikuttanut muun muassa liikkeen lähes kymmenvuotinen historia, jonka aikana liikkeenpitäjä on oppinut ymmärtämään mitä sinun tarpeisiisi voisi mahdollisesti kuulua, jonka lisäksi liike on ottanut asiakkailta tuote-ehdotuksia vastaan, jotta sinun ei tarvitsisi poistua liikkeestä tyhjin käsin ’’eioo’’-reissun vuoksi. Liikkeen tuotevalikoimiin sisältyvät esimerkiksi erilaiset vaatteet, leluja, soittorasioita ja pehmoleluja.

Vekaravintti pyrkii tarjoamaan vaatteita pääpiirteissään alle kouluikäisille lapsille ja näihin vaatekappaleisiin lukeutuvat esimerkiksi ensivaatteet, juhlavaatetus, oleskeluasut, kylpytakit ja potkusukat. Valikoimista löytyvät myös laadukkaat lelut, joista erityisesti puulelut, ovat hyvin suosittuja ja haluttuja tuotteita. Liikkeen tarjoamat lelut ovat muutenkin perinteisempiä, sillä liikkeen valikoimista et löydä itsekseen leikkiviä sähkökapistuksia, vaan kaikki lelut on tehty klassisempaa leikkimistä varten. Löydät paikasta laajan valikoiman erilaisia pehmoleluja lapsen unikaveriksi ja mukavaan uneen tuudittava tunnelmakin on helppo saada aikaan, kun valitset paikan moninaisista soittorasioista mieluisat mukaasi. Näiden lisäksi löydät liikkeestä laajan valikoiman muita lastentarvikkeita, kuten reppuja, unipusseja, itkupuhelimia ja heijastimia, mutta koko valikoiman läpikäynti olisi mahdotonta, sillä Vekaravintin tuotemäärät luetaan tuhansissa, jonka vuoksi liikkeestä onkin helppo sanoa, että sieltä löytyy jokaiselle jotakin!

On tärkeää, että lapsella on vaatetus ja kaikki muut puitteet tämän lisäksi kunnossa, jotta lapsen hyvinvointi voisi olla mahdollisimman korkealla tasolla. Liikkeen asiantuntevan omistajan avulla löydät juuri sinun tarpeesi vaatimat tuotteet, sillä kokemuksen myötä kertynyt tuotetuntemus auttaa sinut takuuvarmasti oikeisiin ratkaisuihin. Vekaravintin tarjoamat tuotteet eivät ole pelkästään monipuolisia, sillä tuotelukumäärää ei ole kasvatettu nipistämällä laadusta tai kustannuksista, vaan tuotteet on valikoitu se ajatusmaailma silmällä pitäen, että ne kestäisivät tulevaisuuden asettamat haasteet vaivatta. Vekaravintti ei siksi hanki tuotteitaan Kiinasta tai muista vastaavista valtioista, vaan kaikki tuotteet ovat Euroopassa valmistettuja, jotta ne myös kestäisivät eurooppalaisten vaativassa käytössä.

Vekaravintin kodikkaat ja persoonalliset tilat löydät Keravan keskustasta, kun tarvitset mitä tahansa lapsiin liittyviä tarvikkeita. Halutessasi saat vierailusi jälkeen tuotteillesi ilmaisen paketoinnin, asiantuntevien neuvojen lisäksi, jotta voisit poistua liikkeestä mahdollisimman tyytyväisenä ja palveltuna. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin lapsen hyvinvointi, joka on suurimpia olemassaolon syitä Vekaravintille. Anna liikkeelle siis mahdollisuus näyttää, kuinka se voisi auttaa sinua!