Terveyskauppa Kamomilla

Osoite: Kauppakaari 1, Kerava
Puhelin: 09 242 6040
Aukioloajat: ark. 9-18 la 10-15

Meistä

 

Mikäli hyvinvointisi on sinulle oikeasti tärkeä asia, löydät konstailemattomat Terveyskauppa Kamomillan tilat Keravan keskustasta. Tästä noin sadan neliömetrin liikkeestä saat kaiken tarvitsemasi, jotta hyvinvointisi voisi pysyä mahdollisimman korkealla tasolla ja valikoimista onkin helppoa löytää lähes jokaiselle jotakin. Yrityksen toimintaperiaatteisiin on kuulunut, että liikkeestä löytämäsi tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja terveellisiä, verrattuna useampiin muihin markkinoilla oleviin vaihtoehtoihin. Liikkeellä ei olisi yli 30-vuotista historiaa, ellei se olisi pystynyt seisomaan sanojensa ja tuotteidensa takana vuodesta toiseen. Pitkän historian vuoksi liikkeen suhteet tukkuihin ovat erinomaiset, jotka ovat taanneet liikkeen monipuolisen ja laadukkaan tuotevalikoiman, asiakkaiden toiveita mukaillen. Terveyskauppa Kamomillan tuotteet ovat tämän lisäksi tarkkaan valikoituja itse tuotteiden etikettien suhteen, sillä liikkeen periaatteisiin on aina kuulunut, että etiketistä olisi nähtävillä tarkat määrät, eikä näitä olisi ilmaistu pelkillä prosenteilla, jotta itsestä huolehtiminen olisi mahdollisimman selkeää ja vaivatonta.

Kun jollain yrityksellä on yhtä pitkä historia kuin Terveyskauppa Kamomillalla, on lähes sanomattakin selvää, että liike on onnistunut pysymään ajan hengessä äärimmäisen hyvin. Tämä on seurausta puhtaasti siitä, että liike on aina pyrkinyt olemaan edelläkävijä alallaan niin palvelunsa kuin tuotteidensakin osalta, jotta paikka voisi erottua kovasta kilpailusta mahdollisimman tehokkaalla tavalla. Liikkeen ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta pyrkii aidosti auttamaan sinua murheissasi, eikä sinulle myydä vain myymisen vuoksi. Liikkeellä on myös mahdollisuus hankkia joitakin tiettyjä tuotteita, mikäli niitä ei ole liikkeestä jo saatavilla, jotta sinä tosiaankin saisit ansaitsemaasi hyvinvointia.

Terveyskauppa Kamomillasta löydät laatutuotteet monista eri tuoteryhmistä. Liikkeen valikoimista esiin kaivat esimerkiksi erilaiset hivenaineet, vitamiinit, öljyt, unilääkkeet, ihotuotteet, laihdutustuotteet, hiustuotteet, allergiatuotteet ja elintarviketuotteet. Liikkeen upeista elintarviketuotteista saat mukaasi esimerkiksi hillot, hunajat, suolat, teet, kahvit, mehut, samppanjat ja muut herkut, kuten erilaiset suklaat, makeiset ja muut suun terveellisemmällä tavalla makeaksi pistävät!

Liikkeen tiloissa on mahdollista myös tehdä omaan terveyteen liittyviä mittauksia, mutta näihin tapahtumiin pitää ilmoittautua etukäteen ja erikseen. Mahdollisia mittauksia ovat esimerkiksi kolesteroli-, silmänpohja-, hivenaine- ja vitamiinimittaukset, jotta voisit olla kärryillä siitä miten oikeasti voit.

Terveyskauppa Kamomillalla on pitkä historia takanaan, mutta menon jatkuessa nykyisenlaisena, sen historia tulee jatkumaan vielä pitkälle tulevaisuuteen. Anna sinäkin paikalle mahdollisuus käyskennellessäsi Keravalla ja huomaat eron elämässäsi nopeallakin aikataululla!