Kulman Terapiat

Osoite: Mannilantie 6, Järvenpää
Puhelin: 045 7876 5301
Aukioloajat: Ma - to 10 – 14. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Meistä

 

Kauniin Tuusulanjärven läheisyydessä sijaitseva Kulman Terapiat on ratkaisu, kun paikat eivät tunnu olevan aivan täydessä terässä. Varsinkin toimistotyötä tekevät tietävät, kuinka jatkuvasti samassa työasennossa työskentely saa paikat jumiutumaan ja tuntuu kuin energiat olisivat jatkuvasti vähissä. Kulman Terapiat tarjoaa kuitenkin parempaa huomista energisoivien terapioidensa avulla, joilla saat paikan kuin paikan kuntoon.

Kulman Terapiat tarjoaa palveluinaan useita eri terapioita. Käytössäsi ovat fysioterapia-, jalkaterapia-, allasterapia, naprapatia- ja lymfaterapiapalvelut, joiden tehtävinä on edistää sinun terveyttä ja hyvinvointiasi. Fysioterapialla saat lisää apua kehoasi kohtaaviin haasteisiin, kun taas jalkaterapialla helpotetaan alaraajavaivoja, joita voivat esimerkiksi olla lihaskireydet tai muut erinäiset ikävät vaivat. Jalkavaivoja saattavat aiheuttaa esimerkiksi jalkineet ja kuormitus, mutta ammattitaitoisen jalkaterapeutin avulla on helppo päästä ongelman ytimeen, jotta vaiva saataisiin ratkaistua sen aiheuttajasta riippumatta. Allasterapia on fysioterapian alamuotoja ja se soveltuu loistavasti esimerkiksi tapaturmista kuntoutumiseen ja tasapainon harjoittamiseen. Vedellä on erinomaiset terapeuttiset ominaisuudet, jonka vuoksi allasterapia soveltuu lähes kaikille. Kulman Terapiat tarjoaa myös Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen allasterapiaa useilla eri paikkakunnilla. Naprapatiassa pyritään huoltamaan tuki- ja liikuntaelinongelmia lääketieteeseen perustuvin keinoin. Jos vaivoinasi ovat esimerkiksi selkäkivut, rasitusvammat tai puutumisoireet, naprapatia voisi soveltua hyvinkin sinulle. Turvotusoireisiin, kivunlievitykseen tai paineentunteeseen kehossa auttaa sitä vastoin lymfaterapia, jolla saadaan nesteenkiertoa tehostettua. Se auttaa myös palautumaan rasituksesta ja stressistä, sillä se puhdistaa ja rauhoittaa kehoa.

Mikäli kaipaat jotain perinteisempää, Kulman Terapiasta löydät myös hierontapalvelut. Hieronnalla pyritään vähentämään kipuja ja paineen tunnetta lihaksistossa ja se voidaan toteuttaa sekä makuu-, että istuma-asennossa. Palveluihin kuuluvat lisäksi vesijuoksutekniikka- ja uintiopetus, joista jälkimmäiseen voi valita lajikseen perhos-, selkä-, rinta- tai vapaauinnin lajitekniikan harjoittelun. Vesijuoksutekniikan opetuksessa taas pyritään siihen, että juoksemistekniikka on kohdillaan jo ensimmäisen ohjauskerran jälkeen ja voit halutessasi hyödyntää taitojasi itsenäisesti.

Liikkeessä on myynnissä myös itsevalittuja ja laadukkaita tuotteita. Löydät Kulman Terapiasta muun muassa hyvinvointituotteet, luonnontuotteet, savinaamiot, kompressiotuotteet, kompressiovaatteet sekä painevaatteet. Tästä laajasta valikoimasta saat tarvittavat tuotteet kotiisi, jotta hyvinvointisi voisi pysyä yllä kellon ympäri.

Jos sinulla on spesifimpi tarve ja haluat esimerkiksi järjestää yritystapahtuman, Kulman Terapiat on valmiina räätälöimään palvelut juuri sinun mieltymystesi mukaiseksi. Kulman Terapiat tuo puhtia aneemisempaankin menoon, jotta teidän työyhteisönne hyvinvointi pysyisi mahdollisimman korkealla ja jokainen jaksaisi pysyä energisenä. Tiloissa on mahdollista järjestää myös muita erilaisia tilaisuuksia, kuten luentoja, tapahtumia ja muita sinun kaipaamia ratkaisuja.

Liikkeessä päivystää ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta tarvittavine papereineen, jotta sinun huominen voisi olla edes hieman keveämpi. Mitä siis odotat, vaan käy katsastamassa kuinka sinulle luodaan upea olotila!