Kirjavaari

Osoite: Sibeliuksenkatu 19, Järvenpää
Puhelin: 045 668 7755
Aukioloajat: Ma SULJETTU, ti-to 10-18, pe 10-16, la 10-14, Su SULJETTU

Meistä

 

Järvenpään kaupunki on tunnettu historiallisesta taidekeskittymästään, joka on pitänyt huolen siitä, että Järvenpään kulttuuritarjonta on ollut Suomen tasolle hyvinkin edelläkävijämäistä. Sibeliuksen, Järnefeltin ja kumppanien vuosista on aikaa, mutta Järvenpäästä löytyvä Kirjavaari on jatkanut suomalaistaiteilijoiden jalanjäljissä, tarjoamalla elävöittävää henkistä ravintoa sitä kaipaaville.

Löydät lähes sadan neliön liikkeen Järvenpään keskustasta, jonka valoisista ja avarista tiloista löydät toinen toistaan upeampia kirja-aarteita. Kirjavaarista löydät monipuolisen valikoiman uusia ja vanhoja kirjoja, vuosikymmenien kokoelman eri lehtiä ja monenlaiset elokuvat erilaisissa formaateissa. Jo valikoimissa olevat tuotteet on tarkkaan valittu, sillä liikkeen pitäjät pitävät ohjenuoranaan sitä, että ostaisivatko he itse myymiään tuotteita yksityishenkilöinä.

Liikkeen monipuolisesta ja tarkoin järjestetystä kirjavarastosta löytyy luettavaa lähes mihin tahansa tarpeisiin. Oletko kenties kiinnostunut myyntivalteista, kuten erilaisista dekkareista, sotahistoriakirjoista tai henkisen hyvinvoinnin kirjallisuudesta? Kirjavaarista löydät kirjoja Enni Mustosen uutuuksista aina Arto Paasilinnan klassikkoromaaneihin. Löydät liikkeestä myös kattavan valikoiman erilaisia lehtiä, kuten ikisuositut sarjakuvat, joista suosituimpiin lukeutuvat esimerkiksi Asterixit, Lucky Luket ja Korkeajännitykset. Kirjahyllyistä löydät myös aina suositut Aku Ankat ja muunlaiset lehdet sarjakuvien lisäksi. Saatavilla on myös helpompaa katseltavaa elokuvien ja vastaavien muodossa. Valikoimista löydät esimerkiksi DVD- ja Blu-ray-levyt.

Kirjavaarin yrittäjäkaksikko on tunnettu sosiaalisuudestaan ja luovuudestaan, jonka vuoksi asiakaskohtaamiset ja heidän kanssa kommunikointi onkin yksi heidän nautinnonlähteistään. Liikkeen pitäminen ei ole heille vain liiketoimintaa, vaan ihmisten toiveiden täyttäminen ja palveleminen on heille sydämenasia, jonka vuoksi voit tiedustella heiltä apua alaan liittyvissä asioissa. Jos sinulla on esimerkiksi jokin tietty kirja hukassa, etkä löydä sellaista mistään, voit yrittää pyytää Kirjavaarin ammattitaitoisilta liikkeen pitäjiltä apua. He voivat myös tilata sinun puolestasi joitain kirjoja, jos sinun rajoitteesi estävät sen. Älä pelkää konsultoida heiltä apua pulmiisi ja palveluntarpeisiisi, kun tilanteesi sitä vaatii.

Astuessasi liikkeeseen, et varsinaisesti tule kauppaan vaan kirjallisuuden aarreaittaan. Löydät lokaatiosta aina jotakin sinua kiinnostavaa, joka varastaa huomiosi pidemmäksikin aikaa. Liikkeen tiloissa voit vaikkapa istahtaa vain lukemaan kirjalöytöjäsi tai tulla keskustelemaan liikkeen pitäjän kanssa kirjallisuudesta tai muusta maailman menosta. Kirjavaari järjestää myös erilaisia pieniä tapahtumia teeman mukaan ja esimerkiksi maaliskuussa voit käydä liikkeessä nauttimassa kahvit paikan syntymäpäivien merkeissä. Olipa syysi ja tarpeesi kuitenkin mikä tahansa, Kirjavaarin tunnelmasta nauttiminen ja löytöjen tekeminen on jo kokemus itsessään, joka kannattaa kokea edes kerran!