Wanhan Villan Taide - kehystämö ja taidetarvikekauppa

Osoite: Kankurinkatu 4-6 (käynti Värttinäpolun kautta), Hyvinkää
Puhelin: 019 450 003
Aukioloajat: arkisin ma-pe klo 10-17, la 10-14

Meistä

 

Wanhan Villan Taide on täyden palvelun kehystämö- ja taidetarvikekauppa, joka sijaitsee Vanhalla Villatehtaalla Hyvinkään keskustassa. Liikkeen palveluvalikoimiin kuuluvat kaikki kehystystyöt, erilaiset lasit, kehystetyt peilit, taiteilijatarvikkeet ja ripustuskiskot. Näiden lisäksi löydät liikkeestä esimerkiksi postikortteja, julisteita ja taidetta.

Wanhan Villan Taiteelta löydät kattavat ja osaavat kehystyspalvelut, joilla saat mille tahansa taideteokselle sen ansaitseman viimeisen silauksen, oli kyseessä sitten sinun peilikuvasi tai jokin muu upea maalaus. Liikkeen taitava henkilökunta kehystää taulusi ja taideteoksesi asianmukaisella laadulla. Kehyksistä sinulla on valittavanasi iso kokoelma, joita voit vertailla liikkeen tiloissa. Liikkeen kehystystaidot eivät kuitenkaan rajoitu pelkästään taiteeseen, vaan he kykenevät kehystämään lähes mitä tahansa morsiuskimpusta valokuviin ja aiemmin mainittuihin peleihin. Vain sinun mielikuvituksesi on rajana, sillä liike on valmis lähes minkälaisiin haasteisiin tahansa.

Lokaatiosta on myös saatavilla lasituspalvelut ja valikoimissa onkin esimerkiksi kirkaslasia, mattalasia, näkymätöntä lasia ja konservointilasia, joskin viimeisimpänä mainittu on mittatilaustuote. Kaikista laseista on mallit nähtävillä, jotta näkisit konkreettisesti kuinka lasit toimisivat esimerkiksi sinun taideteoksellasi.

Oman elämänsä Da Vinceille löydät Wanhan Villan taiteesta laajan valikoiman erilaisia taidetarvikkeita, jotta sinun taideteoksesi valmistuu sinun haluamallasi tavalla. Valikoimiin kuuluvat yleisemmät öljyvärimaalaus-, akryylivärimaalaus- ja akvarellimaalaustarvikkeet, mutta myös guassi-, pastelli- ja öljypastellitarvikkeet. Näiden lisäksi liikkeestä on saatavilla laaja valikoima muita taidetarvikkeita, kuten kiilakehykset, piirustuskynät, kalligrafia -välineet ja värikynät. Tuotemerkeistä Wanhan Villan Taiteella on edustettuina esimerkiksi Winsor & Newton, Schmincke Horadam, Wennström Oy, Royal Talens, Derwent, Brevillier’s Cretacolor, Caran d’Ache, William Mitchell, Fabriano ja Mabef.

Wanhan Villan Taiteesta on saatavilla vaihtelevasti taideteoksia paikallisilta taiteilijoilta, jonka lisäksi valikoimassa on uniikkeja itsetehtyjä sisustustauluja, joita voidaan myös suunnitella sinun toiveidesi mukaan. Tämän lisäksi voit vuokrata liikkeeltä mukavankokoiset tilat taidenäyttelyiden pitämistä varten ja tilasta löydät sopivan valaistuksen lisäksi ripustuskiskot ja muut vaadittavat tarvikkeet tauluille.

Jos tarvitset yrityksellesi spesifimpää palvelua, Wanhan Villan Taide tarjoaa sinulle kattavampia kehystyspalveluita, jos haluat esimerkiksi kruunata diplomin ilmeen upeilla kehyksillä tai tarvitset laadukkaita ja tyylikkäitä tuotevitriineitä yrityksesi tuotteille. Liikkeen osaavalle henkilökunnalle ei mene sormi suuhun edes erikoisempien toiveiden edessä, joten älä pelkää katsastaa liikettä, kun kaipaat osaamista, neuvoja ja tarvikkeita taidealalta.