Hius & Kauneus Tähtitaivas

Osoite: Uudenmaankatu 14-16, Hyvinkää
Puhelin: 050 340 2280
Aukioloajat: Avoinna ma-su sopimuksen mukaan

Meistä

 

Hius & Kauneus Tähtitaivas on joitakin vuosia vanha liike, jonka ovat perustaneet kaksi nuorta ja innokasta yrittäjää, jotka rakastavat kauneudenhoitoalaa. Löydät tämän nykyaikaisen kivijalkaliikkeen Hyvinkään keskustasta ja täältä löydät itsellesi monipuoliset parturi-kampaamo- ja kauneushoitopalvelut koko viikon ympäri.

Liikkeen monipuolisiin palveluihin lukeutuvat esimerkiksi hiusten leikkaukset, hiusten värjäykset, hiuskampaukset, hiusten pidennykset, permanentit, meikit, ripset, kulmat, hiushoidot, kasvohoidot, käsihoidot, kynsihoidot ja jalkahoidot. Osa liikkeen tekemistä hoidoista on saatavilla myös hajuttomana vaihtoehtona.

Paikan hiustenleikkuupalveluilla saat hiukset kuin hiukset näyttävään kuntoon. Voit valita pelkistä tasausleikkauksista aina täydellisiin mallinmuutosleikkauksiin, jossa koko hiustyylisi laitetaan aivan uuteen malliin. Jos hiuksesi kaipaavat jotakin vielä kootumpaa pakettia, kuten hää- tai juhlakampausta, et jää tältäkään osin tyhjin käsin vieraillessasi Tähtitaivaassa. Luovalla visuaalisella silmällä ja vankkumattomalla osaamisella sinulle luodaan juuri sinun piirteitäsi korostava kampaus. Sinulla on näiden lisäksi myös mahdollisuus pidennyttää hiuksesi tai tehdä hiuksillesi upea permanentti, unohtamatta Tähtitaivaan kattavia hiusvärjäyspalveluita.

Tähtitaivaasta saatavanasi on myös erilaiset meikkipalvelut, joilla sinulle voidaan loihtia esimerkiksi uskomaton juhlameikki. Tämän lisäksi löydät liikkeestä monipuoliset ripsi- ja kulmapalvelut. Voit mennä muun muassa ripsien värjäilyyn tai kulmien muotoiluun monien muiden vaihtoehtojen lisäksi. Pidempiaikaista tulosta metsästävät voivat vaikkapa haluta kulmakarvojen kestovärjäyksen.

Hiushoidoista sinulla on valittavanasi monia erilaisia hiuksia voimaannuttavia hoitoja, joilla elävöität nuukahtaneemmatkin hiukset. Käytössäsi on esimerkiksi Olaplex-hoitoja eri pituisille hiuksille, joissa hiuksiasi korjataan, vahvistetaan ja suojataan hiuksiasi. Tämän lisäksi saat Tähtitaivaasta hiuspohjan kuorinnan, hieronnalla, pesulla ja hoidolla höystettynä. Tällä hoidolla saat helpotusta esimerkiksi kutiavaan, kuivaan, kiristävään tai hilseilevään päälakeen.

Hiushoitojen lisäksi löydät Tähtitaivaasta monipuoliset kasvohoidot tarpeisiisi. Valikoimista löytyy erilaisia kasvonpuhdistuksia, mutta tämän lisäksi voit valita esimerkiksi timanttihiontaa ja happohoitoa, jotta kasvosi olisivat heleän puhtaat. Jotain oikeasti hemmottelevaa metsästävät ihastunevat Tähtitaivaan Golden Caviar Treatment- ja The Age Beauty Secret Treatment -hoitoihin, jotka tehdään 100% käsin. Näiden lisäksi saat paikasta itsellesi mahtavat käsi- ja kynsi -palvelut, joissa kätesi ja kyntesi laitetaan kuninkaalliseen kuntoon.

Muihin Tähtitaivaan palveluihin kuuluvat muun muassa erilaiset jalkahoidot, joilla saat jalkasi elämäsi kuntoon, samalla kun jalkojesi kynsiin puhallutetaan uutta elämää kauniiden kynsilakkojen avulla. Tämän lisäksi saat paikasta vielä ihokarvojen poistoa ja upealta tuntuvaa kuumakivihierontaa.

Tähtitaivaasta löydät iloisen ja avuliaan palvelun lisäksi myös erilaiset laadukkaat tuotteet, joilla saat siirrettyä hoitolan ammattitaitoisen lopputuloksen osittain myös kotipuolellesi. Älä siis pelkää astua paikan päälle liikkeeseen, sillä koskaan ei ole liian aikaista hemmotella itseään!