Studio Bangs

Osoite: Uudenmaankatu 67, Hyvinkää
Puhelin: 044 241 0245
Aukioloajat: ma-la sopimuksen mukaan

Meistä

 

Löydät naisten oman hemmottelukeitaan Hyvinkäältä, sillä täällä sijaitsee tuliterää kampaamoliikettä pitävä Studio Bangs. Tästä yli sadan neliön kampaamoparatiisista poistut vain hemmoteltuna ja kauniina, sillä liike on erityisen ylpeä asiakastyytyväisyydestään ja pitää huolen, että saamiesi palveluiden jälkeen voit lähteä liikkeelle tyytyväisyyttä huokuva hymynkare huulillasi. Kampaamo on alueensa moderneimpia ja saat esimerkiksi mitä upeinta hierontaa pesutuolilta hiuksiasi pestäessä.

Studio Bangsin palveluihin kuuluvat kaikenlaiset kampaamopalvelut, kuten hiustenleikkaukset, kampaukset, hiustenvärjäykset, raidoitukset ja pidennykset, mutta näiden lisäksi saatavilla on muitakin palveluita tarpeisiisi, kuten Olaplex-hoidot, ripsi- ja kulmahoidot ja meikkauspalvelut.

Hiustenleikkuupalveluista löydät kaiken tyylisille hiuksille omat käsittelyt. Valikoimissa on perinteisiä kampaamoleikkauksia ja muita vastaavia palveluita, kuten täydellisiä mallinmuutosleikkausta, otsahiusten trimmausta ja koneleikkauksia. Liikkeestä on myös mahdollista saada laadukkaat hiustenleikkuut miehille ja alle 12-vuotiaille lapsille.

Studio Bangs tarjoaa hiustenleikkauksien lisäksi kampauspalveluita, joilla hiuksesi saadaan aina elegantin edustavaan kuntoon. Olipa juhlasi tai tapahtumasi millainen tahansa, liikkeen taitava henkilökunta luo juuri sinulle sopivan kampauksen, joka tulee varmasti täyttämään tarpeesi ja ylittämään odotuksesi. Jos kuitenkin tarvitset jotakin radikaalimpaa ja haluat hiuksillesi uusia värejä, saat Studio Bangsista hiustenvärjäyspalvelut tarpeen vaatiessa monisävyllä. Pelkän värjäämisen lisäksi saatavanasi on hiusten raidoittamista, jotta voisit saada juuri haluamanlaisesi hiukset oikeilla väreillä.

Kun harkitset hiusten värjäämistä uusilla väreillä, kannattaa huomioida liikkeen tarjoamat upeat Olaplex-hoidot. Hoidoissa pyritään korjaamaan, vahvistamaan ja suojaamaan hiuksiasi ja hoidon avulla hiuksesi voidaan värjätä tai vaalentaa ilman pelkoa hiusvaurioista. Olaplex-hoidot toimivat siten, että siinä moninkertaistetaan hiustesi rikkisiltoja ja linkitetään vanhoja jo rikkoutuneita rikkisiltoja yhteen, jotta hiuksesi voisivat selvitä kaikista mahdollisista haasteista vahingoittumattomina. Hoito myös suojaa kampaamossa saatua lopputulosta pidempään, jotta voisit nauttia upeista hiuksista kampaamokäynnin jälkeen!

Jos hiuksesi kaipaisivat hieman lisäpituutta, saat Studio Bangsista teippipidennyksiä ja näiden huoltoa, joiden lisäksi löydät liikkeestä myös palveluita meikkaamista, ripsiä ja kulmia varten. Studio Bangsin henkilökunta luo sinulle mitä upeimmat juhla- ja häämeikit, jotta voisit olla mahdollisimman täydellisenä tärkeinä hetkinäsi. Ripsille ja kulmille löydät värjäys- ja muotoilupalvelut, sekä kiiltokäsittelyt ja taittosävytykset, jotta mikään osa-alueesi ei kalpenisi minkään muun rinnalla.

Studio Bangs on palvellut lukemattomia määriä erittäin tyytyväisiä asiakkaita, jotka eivät vaihtaisi liikettä mihinkään toiseen. Käy itse katsastamassa paikka ja ihastu muiden tavoin ikiajoiksi!