Salamanteri

Osoite: Kauppalankatu 7-11, Hyvinkää
Puhelin: 019 439 490
Aukioloajat: ma-pe 10-18, la 10-15

Meistä

 

Hyvinkäällä sijaitseva Salamanteri on alueensa vanhin eläinkauppa ja sen juuret ulottuvatkin vuoteen 1978 saakka. Suurista yli 300 neliömetrin liiketiloista löydät kaiken tarvittavan, jotta eläinystäväsi jaksaa pysyä virkeänä ja iloisena. Olipa kyseessä koira, kissa, jyrsijä, lintu, matelija tai akvaariossa asustava kala, Salamanterista löydät näille näiden tarvitsemat ruoat ja tarvikkeet. Liikkeen valikoimiin kuuluu tuhansia erilaisia tuotteita, joten voit olla lähes varma, että etsimäsi löytyy. Liikkeen tiloista on myös saatavilla eläinten trimmausta ja pieneläinhoitola aivan pienemmille eläimille.

Ihanaa koiraasi varten saat Salamanterista kaiken tarvittavan, jotta turresi hyvinvointi pysyisi hyvänä. Liikkeen valikoimiin lukeutuu laaja koirankenkävalikoima, koiranruoat, koirien lisäravinteet, koulutustarvikkeet ja koirien lelut. Liikkeen avulias henkilökunta on käytössäsi kaikkia kysymyksiä varten ja heiltä saat asiantuntevaa apua esimerkiksi koirasi ruoan valintaan riippuen koirasi elämäntilanteesta.

Salamanterista löydät laajan valikoiman murkinaa viekkaille kissoillesi. Suurin osa kissoista piristyy, kun heidän ruokansa pysyvät vaihtelevina, joten yllätä kissasi jollakin uudella herkulla! Jos kissasi ruokailupuoli on jo kunnossa, liikkeestä löydät myös muut tarvikkeet kissallesi, kuten hihnat, valjaat, pannat, kissan mintut, vessat ja hiekkalapiot. Näiden lisäksi liikkeessä vaihtuva ja monipuolinen valikoima raapimapuita, jotka on helppo kustomoida sopeutumaan sinun talosi tilaratkaisuihin. Myymälästä löydät myös vaa’an koiria ja kissoja varten.

Jos lemmikkiystäväsi on kuitenkin söpö jyrsijä ja etsit tälle ruokaa ja tarvikkeita, olet oikeassa paikassa Salamanterissa. Tarjolla on jyrsijöitä myös myytäväksi, mikäli et vielä omista omaasi. Valikoimiin kuuluvat esimerkiksi hamsterit, talvikot, kanit, marsut ja gerbiilit, jotta sinä voisit poistua kotiin uuden eläinystäväsi kanssa. Valikoimiin kuuluvat myös häkit, valjaat, vessat, juomapullot, ruokakupit, purut ja hakkeet, mutta voit myös jopa tuoda lemmikkijyrsijäsi heille manikyyriin. Valikoimissa lisäksi tietenkin monipuoliset ravinnot ja herkut kaikille jyrsijöille.

Salamanterista löydät undulaatteja, jos siivekkäät ystävät ovat aina olleet sinun juttusi. Näiden lisäksi löydät tarvittavat tarvikkeet, kuten lelut ja häkit, mutta myös jyväseoksia ja herkkuja. Undulaattien lisäksi löydät kohteesta esimerkiksi käärmeitä ja liskoja. Ravintotarpeissa matelijasi tulevat kyllä ruokituksi paikan monipuolisen matelijaruokavalikoiman ansiosta.

Mikäli olet kuitenkin akvaariopuolen ihmisiä, löydät Salamanterista laajan valikoiman aloittelijoille soveltuvista kaloista aina vaativampiin kalalajeihin asti, jotka soveltuvat kokeneemmillekin harrastajille. Kalojen ruokintaa varten paikassa on tarjolla monipuolinen kattaus ravintoa, joidenka lisäksi löydät paikasta akvaariot ja niiden tarvikkeet, kuten suodattimet, lääkkeet ja ravinteet. Haluamasi akvaarion puuttuessa voit myös mittatilata haluamasi mallisen juuri sinun kotiisi sopivaksi.

Salamanterin suurikokoiset ja monipuoliset tilat ratkaisevat sinun lemmikkiongelmasi vaivatta. Auttavainen henkilökunta opastaa sinua mielellään kaikenlaisissa eläinasioissa, joten astu paikan päälle tapaamaan paikan puhuvaa maskottilintua Jaco Gorbaa ja katso miten Salamanteri voi auttaa sinua!