Life Kauppakeskus Willa

Osoite: Torikatu 9, Hyvinkää
Puhelin: 040 184 8227
Aukioloajat: ma-pe 10-19, la 9-16

Meistä

 

Hyvinkäällä Kauppakeskus Willassa sijaitseva Life-liike on monille jo varmasti tuttu terveyden ja hyvän olon erikoisliike, jonka osaavat Life-asiantuntijat auttavat sinut takuuvarmasti kohti parempaa elämää. Liikkeen Life-asiantuntijoiden avustuksella löydät paremman tasapainon levon, liikunnan ja ravinnon välillä, sillä heidän toimintaansa ohjaa tarve saada sinulle mahdollisimman luonnollinen terveys ja hyvä olo. Heidän iskulauseensa tiivistääkin kaiken oleellisen: ’’Asiantuntijan neuvoja ihmisiltä, jotka välittävät.’’

Life-liikkeestä löydät avuliaan henkilökunnan lisäksi erittäin laajan valikoiman luontaistuotteita kaikkiin mahdollisiin tarpeisiisi. Paikasta löydät liikkeen oman Life-tuotemerkin, jonka valikoimiin sisältyvät esimerkiksi ihonhoito-, kalaöljyt-, kivennäis- ja hivenaine-, probiootti- ja vitamiinituotteet. Näiden lisäksi löydät paikasta kattavan määrän hyvinvointituotteita, kauneustuotteita, urheilutuotteita ja elintarviketuotteita, jotta saisit avun kaikkiin tarpeisiisi.

Life-tuotemerkki on suunniteltu pohjoismaalaista elämää varten ja ne on kehitetty Life-tuoteasiantuntijoiden toimesta, jotta ne kohtaisivat sinun toiveesi mahdollisimman hyvin. Tuotteet ovat äärimmäisen tarkkaan tutkittuja ja niiden valmistuksen laatustandardit ovat äärimmäisen korkealla, jotta kyseiset tuotteet voisivat huoltaa sinua päivittäin kohti parempaa elämää. Tuotesarjaan lukeutuu myös täysin ainutlaatuisia tuotteita, joita et löydä mistään muualta, sillä liikkeen tavoitteenahan on huoltaa sinua mahdollisimman yksilöllisesti sinun tarpeitasi silmällä pitäen. Life-tuotesarjan tuotteisiin kuuluvat esimerkiksi superfoodit, kosmetiikat, vitamiinit, kivennäisaineet, rasvahapot ja yrttivalmisteet, mutta myös paljon muita tuotteita terveyden edistämistäsi varten.

Liikkeen laajan skaalan hyvinvointituotteiden joukosta löydät ratkaisut lähes jokaista pulmaasi varten. Valikoimissa on esimerkiksi allergia-, energia-, vitamiini-, rasvahappo-, painonhallinta- ja raskaustuotteita. Näiden lisäksi löydät tuotteita erikseen lapsille, naisille ja miehille, sekä erilaisia iho-, hius- ja kynsituotteita. Hyvinvointituotteiden lisäksi Life-liike on pullollaan erilaisia kauneustuotteita, joiden avulla voit olla riittävän huoliteltu tarpeen tullessa. Näihin kauneustuotteisiin lukeutuvat muun muassa erilaiset aurinko-, meikki-, tuoksu-, öljy-, hiustenhoito-, hygienia- ja ihonhoitotuotteet.

Life-liike tarjoaa edellä mainittujen tuotteiden lisäksi erilaisia urheilutuotteita tehostamaan sinun urheilusuorituksiasi. Liikkeen valikoimista löydät aminohapot, proteiinit, rasvanpolttajat, massanlisääjät ja palautusjuomat sinun treenaustarpeitasi varten. Urheilutuotteiden lisäksi löydät liikkeestä myös esimerkiksi elintarviketuotteita ja valikoimissa onkin laaja skaala erilaisia juomia, mausteita, öljyjä, superfoodeja, marjoja, hedelmiä, pähkinöitä, siemeniä, välipaloja ja herkkuja, joilla saat suun kuin suun makeaksi terveellisellä tavalla.

Life-asiantuntijat avustavat sinua enemmän kuin mielellään eteenpäin terveyteesi liittyvissä kysymyksissä. Kun tarvitset terveellisiä tuotteita, terveellisillä neuvoilla ja terveelliseen elämään, Life-liike ja sen asiantuntijat löydät Hyvinkäältä Kauppakeskus Willasta!

Tutustu myös verkkokauppaamme: www.terveystuotteet.net