K-Supermarket Vieremä

Osoite: Riihimäenkatu 10, Hyvinkää
Puhelin: 019 435 050
Aukioloajat: ma-la 7-22, su 10-20

Meistä

 

Suomalaisille erittäin tutut K-Supermarketit ovat palvelleet ihmisiä heidän elintarvikeostoksissaan jo vuosikymmenien ajan. Heidän iskulauseensa: ’’Tavallista parempi ruokakauppa’’, näkyy tunnetusti heidän liikkeidensä tuotevalikoimassa ja henkilökunnan palvelualttiudessa ja nämä teesit pätevät vähintäänkin äärimmäisen hyvin K-Supermarket Vieremän toimintaan, jonka monipuolisen liikkeen löydät Hyvinkäältä.

K-Supermarket Vieremästä löydät kaikkien perinteisempien elintarviketuotteiden lisäksi Osta&Nosta- palvelua, lahjakortteja sekä Veikkauksen pelipisteen. Liikkeessä on myös tarjolla tuotteita heidän omilta tuotemerkeiltä Pirkalta ja K-Menulta, joissa on pyritty erittäin korkeaan laatuun, mahdollisimman edulliseen hintaan. Pirkka-sarjaan kuuluu tuhansia eri tuotevalikoimien tuotteita, jotta voisit nauttia mutkattomasta ja laadukkaasta elämästä, kuten sinun kuuluukin.

Liike tarjoaa sinulle elintarvikekauppana kaikki perinteisimmät ruokatuotteet, jotta voisit olla mahdollisimman hyvin ravittu päiviesi haasteita varten. K-Supermarket Vieremästä löydät esimerkiksi laajan valikoiman vihanneksia ja hedelmiä, maitotuotteita, lihatuotteita, juomia, makeisia ja muita herkullisia herkkuja. Näiden kaikkien perinteisempien elintarviketuotteiden lisäksi K-Supermarket Vieremällä on laaja valikoima erilaisia luomutuotteita ja gluteenittomia tuotteita spesifimpiä tarpeita varten. Löydät liikkeestä myös uunituoreita herkkuja paistavan paistopisteen ja vihreämpiä annoksia tarjoavan monipuolisen salaattibaarin. K-Supermarket Vieremä tarjoaa näiden lisäksi liikkeessään tuoreita keittoja, jonka lisäksi löydät paikasta laajan ja asiantuntevan liha- ja kalatiskin.

Kuten aikaisemmin mainittu, paikasta saat Osta&Nosta -käteisnostopalvelua, jossa sinulla on mahdollisuus nostaa käteistä, kun maksat ruokaostoksiasi debit-kortillasi. Tämän palvelun ansiosta sinun ei tarvitse käydä erikseen pankkiautomaatilla, jonka lisäksi nostolle ei ole mitään alarajaa, eikä sen tarvitse olla tasasumma. Palvelu toimii Osuuspankin, Nordean, Danske Bankin, Aktian ja Säästöpankin debit-korteilla ja nostojen ylärajana toimii 200 euroa.

K-Supermarket Vieremästä löydät myös laajan valikoin Veikkauksen pelejä, jotka ovat tarkoitettu kaikille 18 vuotta täyttäneille, joiden pysyvä kotiosoite on Suomessa. Voit valita mukaasi Express-kupongin, jolla saat järjestelmän arpomat numerot esimerkiksi Lottoa, Eurojackpotia, Viking Lottoa ja Kenoa varten. Liikkeestä löydät myös Veikkauksen peliautomaatit kauppareissujen ratoksi.

Liikkeessä on myytävänä myös maailmanluokan brändien lahjakortteja, sekä K-lahjakortteja, joilla saat ilahdutettua mieltä kuin mieltä. Löydät liikkeestä muun muassa Spotify-, PlayStation- ja Finnkino-lahjakortit, jotka soveltuvat mainiosti esimerkiksi lahjaksi erilaisiin tarpeisiin.

K-Supermarket Vieremästä löydät palvelut ja elintarvikkeet sinun tarpeitasi varten. Liikkeen avulias henkilökunta auttaa sinua mieluusti kaikissa ongelmissasi, jotta voisit olla joka kerta varauksettoman tyytyväinen ’’tavallista parempaan ruokakauppaan’’, asioidessasi paikan päällä!