Teho Clean & Fix

Osoite: Sillankorvankatu 23, Hyvinkää
Puhelin: 044 749 0003
Aukioloajat: ma – pe: 9:00 – 17:00, la: 10:00 – 15:00

Meistä

 

Teho Clean & Fix on autojen pesu- ja huoltopalveluja tarjoava liike, joka sijaitsee Hyvinkäällä Sillankorvankadulla. Yrityksellä on alalta yli kymmenvuotinen kokemus, joka näkyy paikan palvelun ja työn jäljen tasossa. Liikkeen tilat ovat erittäin nykyaikaiset ja tilavat, jonka ansiosta eri työvaiheiden suorittaminen onnistuu omissa yksiköissään. Paikasta saat ilmaiset kahvit, jonka lisäksi löydät ystävällisen ja kokeneen henkilökunnan, joka ratkaisee vaikeimmatkin murheet moottoriajoneuvosi suhteen. Teho Clean & Fixin palveluvalikoimiin lukeutuvat esimerkiksi erilaiset pesut, puhdistukset, rengastyöt, ohjausyksiköiden optimoinnit, yliteippaukset ja muut erikoistyöt.

Liikkeen monipuolisista pesupalveluista, löydät kaikenlaiset ratkaisut pinttyneimpiinkin likoihin. Halusitpa käsinpesua tai painepesua, liikkeen osaavan henkilökunnan avulla autosi saadaan hoidettua juuri sinun toiveidesi mukaisesti kuin uudenveroiseksi. Pesuissa käytetään aina oikeita ja asiaankuuluvia työvälineitä ja -menetelmiä, jolloin autosi säästyy kaikilta mahdollisilta pesunaarmuilta ja jotta jälki olisi moitteetonta. Teho Clean & Fixiltä saat myös autojen sisätilojen pesut ja puhdistukset sekä penkkien pesut ja verhoilujen hoidot. Välillä kaikessa kiireessä ei tule muistaneeksi puhdistaa autoa sisältä käsin, vaan tulee hoitaneeksi autoa vain ulkopuolelta. Sisätilojen ollessa kunnossa ajaminen kuitenkin muuttuu kuin juhlaksi, kun paikat kiiltävät puhtauttaan ja auton sisätilojen raikas tuoksu kruunaa ajonautinnon.

Paikka tarjoaa näiden lisäksi vahauksia, joidenka avulla upeista pesutuloksista päästään nauttimaan pidempään. Vahaamalla autosi suojaat sen maalipintaa lialta, UV-säteilyltä ja muulta kulutukselta, sillä vahattu pinta hylkii likaa ja autosi on tällä tavoin helpommin puhdistettava. Vahauksen tarkoituksena ei ole kuitenkaan korjata tai peittää naarmuja tai muita pintavirheitä, vaan sitä varten saat paikasta myllytykset. Myllytyksellä tarkoitetaan koneellista auton kiillotusta, jolla auton maalipinta voidaan palauttaa lähes uutuutta hohkavaksi. Autosi voi joutua kärsimään paljon erilaisten harjojen ja olosuhteiden vuoksi ja välillä on vaikea muistaa kuinka erilaiselta autosi voisi näyttää, jos sen maalipinta olisi kuin uusi. Teho Clean & Fixin ammattitaitoisen henkilökunnan avulla autosi maalipinta saadaan restauroitua entiseen loistoonsa

Teho Clean & Fix hoitaa myös muunlaisia ajoneuvosi projekteja ja heiltä saat esimerkiksi ajovalojen kirkastukset ja renkaiden vaihdot tarpeen vaatiessa, mutta liike pyrkii ratkaisemaan kaikki ongelmasi, vaikka jotain palvelua ei olisikaan listattuna yrityksen palveluihin. Tämän vuoksi voit käydä kysymässä ajoneuvollesi erilaisia erikoistöitä, jotta ajoneuvostasi voitaisiin pitää paras mahdollinen huoli.

Pintaa syvemmälle meneviä palveluja haluavat löytävät liikkeestä ohjausyksiköiden ohjelmointia ja Quartz yliteippaukset. Ohjausyksiköiden ohjelmointipalveluihin kuuluvat esimerkiksi ECU-, EGR- ja DPF-optimoinnit, joilla saat tehostettua moottoriesi toimintaa ja saat ne kestämään kauemmin. Quartz yliteippauksilla taas suojaat autosi pinnan kaikilta naarmuilta ja iskuilta.

Kun ajoneuvosi kaipaa huoltoa, Teho Clean & Fixin osaava ja ystävällinen henkilökunta on vastaamassa kaikkiin sinun tarpeisiisi. Älä paini yksin murheidesi kanssa, vaan hurauta Sillankorvankadulle ja katso kuinka liike voi auttaa sinua!