Aarrehoiva

Osoite: Sillankorvankatu 21, Hyvinkää
Puhelin: 050 525 5537
Aukioloajat: Sopimuksen mukaan

Meistä

 

Laadukasta kotihoivaa ja sairaanhoidollisia palveluita tarjoavan Aarrehoivan löydät Hyvinkäältä auttamaan sinua erilaisissa elämäntilanteissa. Aarrehoivalta saat myös esimerkiksi erilaisia lastenhoito-, siivous- ja kampaamopalveluita. Yritys pyrkii suunnittelemaan kaikki palvelunsa yksilöllisesti sinun tarpeidesi mukaan, jotta sinun elämäsi voisi toimia mahdollisimman vaivatta. Aarrehoiva palvelee sinua hoidoillaan Keski-Uudenmaan alueella ja sen läheisyydessä.

Aarrehoivan monipuolisilla hoivapalveluilla pystyt helpottamaan lähes jokaista elämäsi osa-aluetta, jotta sinun olisi helpompi olla. Aarrehoivan kattaviin hoivapalveluihin lukeutuvat esimerkiksi kaupoilla tai apteekissa käynti, jolloin kaikki tarvittava toimitetaan suoraan sinulle ja tämän lisäksi voit myös jättää ruokailusta huolehtimisen täysin Aarrehoivan vastuulle, jotta syötävänäsi olisi maukasta ja terveellistä ravintoa. Yritys kiinnittää erityisen paljon huomiota siihen, että sinun toimintakykysi pysyisi mahdollisimman korkealla, jonka vuoksi Aarrehoiva pyrkii myös auttamaan ulkoilussa ja muissa virikkeissä. Näiden lisäksi saatavillasi on peseytymis- ja pukeutumisapua, kodin siistimisapua, pyykkihuoltoa ja omaishoitajien sijaistuksia.

Aarrehoiva tarjoaa hoivapalveluiden lisäksi laajan skaalan erilaisia sairaanhoitopalveluita sinun huoliasi varten. Yrityksen ystävällisten ja ammattitaitoisten hoitajien ansiosta kaikki hoidot, mittaukset ja näytteiden otot onnistuvat helposti ja tehokkaasti kotonasi, jotta sinun ei tarvitse tehdä elämästäsi turhan vaikeata. Aarrehoivan sairaanhoitopalveluihin kuuluvat esimerkiksi kaikki lääkehuolto, erilaiset injektiot sekä verenpaineen- ja verensokerinmittaukset. Näiden lisäksi avulias henkilökunta auttaa sinua haavojen hoidossa tarpeidesi mukaan, jonka lisäksi he ottavat verinäytteitä ja poistavat esimerkiksi leikkauksen jälkeiset ompeleet. Aarrehoivan sairaanhoitopalvelut sopivat erityisen hyvin sairaalasta kotiutuvien hoitamiseen, jotta siirtymä olisi mahdollisimman vaivaton ja helppo.

Kaikkien edellä mainittujen lisäksi saatavillasi on lastenhoitopalvelua ja voitkin jättää lapsesi huoletta hoitajien vastuulle, kun sinulle tulee pakottavaa rientoa. Saat yritykseltä myös laadukasta siivouspalvelua monenlaisiinkin siivousprojekteihin riippuen avuntarpeestasi. Aarrehoivasta löydät äskeisten lisäksi erilaisia fysioterapia- ja jalkahoitoja ja kampaajapalveluita, joilla saat myös pienen ihanan rentoutumishetken kotonasi päiviesi ratoksi.

Aarrehoiva on tunnettu siitä, että he pyrkivät avustamaan ja huolehtimaan sinusta yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Paikan henkilökunta on sydämenläheistä ja pyrkii olemaan läsnä elämässäsi, kun sitä eniten tarvitset. Aarrehoivan henkilökunta nauttii työstään aidosti, sillä heille kyse on auttamisesta eikä euroista, jonka vuoksi he haluavat pitää sinulle seuraa, kun tarpeesi vaatii. Jos sinulla on tarvetta sydämellä tehdyllä auttamiselle ja hoidolle, löydät Aarrehoivan Hyvinkäältä!