Victoria Beauty Salon

Osoite: Läntinen Papinkatu 2-4, Helsinki
Puhelin: 045 646 4647
Aukioloajat: sopimuksen mukaan

Meistä

 

Erilaisia kauneushoitopalveluja tarjoavan Victoria beauty salonin löydät Helsingin Kalliosta. Liikkeen monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluvat esimerkiksi erilaiset käsi- ja jalkahoidot, ripsi- ja kulmapalvelut sekä hierontapalvelut. Yritys tarjoaa myös monipuolisen kattauksen erilaisia kauneudenhoitotuotteita ja -välineitä, sekä erilaisia koulutuksia kuten meikki-, ripsi- ja kynsikoulutuksia.

Victoria beauty salonin tarjoamista käsihoidoista löydät sinun tarpeidesi vaatimat hoidot. Saat perinteisempien käsihoitojen lisäksi hoitavia palveluita luonnollisiin ja rakennekynsiin, tarvitsitpa sitten tavallisempaa geelilakkausta tai spesifimpää ranskalaista geelilakkausta. Käsihoitojen lisäksi saatavillasi on jalkahoitoja, joissa jalkojasi kylvetetään, hoidetaan ja hierotaan, jotta sinulle saataisiin luotua mahdollisimman euforinen ja rentouttava hetki.

Löydät liikkeestä myös erilaisia palveluita ripsiisi ja kulmiisi. Näihin palveluihin lukeutuvat esimerkiksi ripsien värjäykset ja permanentit, sekä kulmien muotoilut ja värjäykset, joilla saat kasvoihisi aivan tuoretta ja hyvältä näyttävää yksityiskohtaa. Victoria beauty salon tarjoaa aikaisemmin mainittujen lisäksi klassista vartalohierontaa, jolla saat tukkoisemmatkin paikat auki raskaan työpäivän tai muun vastaavan rasituksen jälkeen.

Victoria beauty salonilta saat kauneudenhoitopalveluiden lisäksi vielä laajan valikoiman kauneudenhoitoon liittyviä tuotteita, joilla saat siirrettyä kauneushoitoloiden ammattimaisen lopputuloksen kotioloihisi. Löydät tuotevalikoimista erilaiset kasvo-, käsi- ja jalkavoiteet, sekä erilaisia tehoampulleja ihosi hoitoon. Näiden lisäksi tarjolla on erilaisia kynsigeelejä ja lakanpoistoaineita sinun tarpeitasi varten. Silmienhoitoa varten löydät Victoria beauty salonista monipuolisen valikoiman erilaisia meikkejä, meikinpoistoaineita sekä kestovärejä, jotta voisit olla ammattimaisen huoliteltu päivästä toiseen. Tarjolla on myös erilaisia tarvikkeita ripsien huoltamiseen, sekä erilaisia silmä- ja suojavoiteita, jotta silmienympäryksesi herkkä iho voisi paremmin ja olisi parhaassa mahdollisessa kunnossa. Aikaisemmin mainittujen lisäksi löydät Victoria beauty salonista Santi Burgasin ylelliset parfyymit, jotta tuoksuisit yhtä upealta kuin näytätkin.

Liikkeestä on saatavilla myös laadukkaita koulutuksia erilaisiin tilanteisiin. Ripsikoulutuksia etsivät löytävät Victoria beauty salonista ripsien- ja kulmien permamentti- ja muotoilukoulutuksen, sekä ripsienpidennyskoulutuksen, joiden avulla kartutat omaa tietämystä ja kokemusta siinä määrin, että kykenet itsenäisesti ammattimaiseen ja upealta näyttävään lopputulokseen kerrasta toiseen. Löydät liikkeestä tämän lisäksi yhden päivän meikkikoulutusta, jossa saat paljon neuvoja ja opit erilaisia tekniikoita sinun päivä- ja iltameikkeihisi. Kynsikoulutuksia kaipaaville liikkeellä on tarjota kahta erilaista kahden päivän koulutusta: manikyyri- ja geelilakkauskoulutusta ja rakennekynsikoulutusta. Kurssien suorittamisen jälkeen saat luotua itsellesi mitä upeimpia kynsiluomuksia ihmisten kadehdittavaksi. Viimeisin Victoria beauty salonin tarjoama koulutus on leteille ja kiharoille, jossa tutustutaan edistyksellisempiin punosten kudontatekniikoihin. Kurssin jälkeen osaat luoda itsellesi upeita hiusmalleja tarpeestasi riippuen. Saat jokaisen suoritetun kurssin jälkeen itsellesi todistuksen upeiden opittujen taitojen lisäksi, joten et varmasti jää tyhjin käsin!

Anna Victoria beauty salonin auttaa sinua voimaan paremmin jo tänään, jotta olisit niin sisäisesti kuin ulkoisesti säteilevämpi huomisen haasteissa!