Nepalilainen Ravintola Royal Pokhara

Osoite: Solnantie 26, Helsinki
Puhelin: 09 530 1411
Aukioloajat: ma-to 11-22, pe 11-22:30 la-su 12-22:30

Meistä

 

Nepalilainen ruokakulttuuri on omalta osaltaan hyvin uniikki, sillä se on monien eri yhdistelmien summa. Se on omaksunut vaikutteita muun muassa intialaisesta, tiibetiläisestä ja kiinalaisesta ruokakulttuurista, jonka lisäksi thai-ruoalla on ollut iso vaikutus nepalilaiseen ruokakulttuuriin. Tämä eri ruokakulttuurien yhteensulautuminen on luonut joitakin toinen toistaan upeampia ruoka-annoksia, jotka maistuvat nirsoimmillekin kulinaristeille mainiosti. Perinteisimmät nepalilaiset ruoat ovat hyvin mausteisia, mutta se ei ole yhtä tulista kuin esimerkiksi intialainen ruoka. Kun nepalilainen ruokakulttuuri on länsimaistunut, ovat mautkin löytäneet täydellisen balanssin mausteisuuden ja ruoan makujen suhteen, josta Ravintola Royal Pokhara on malliesimerkki.

Nepalilainen ruoka tunnetaan siitä, että siinä käytetään erittäin paljon vihanneksia, joka tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon kaikille kasvissyöjille. Ravintola Royal Pokhara ei ole tämän suhteen mitenkään poikkeus, vaan ravintolan ruokalistalta löytyy toistakymmentä mitä mahtavampaa ja herkullisempaa ruoka-annosta vatsasi sulateltavaksi. Vaikka nepalilaisessa ruokakulttuurissa käytetäänkin paljon vihanneksia, on se länsimaisten vaikutteiden jälkeen saanut myös enemmän lihallisia vaihtoehtoja ja Ravintola Royal Pokharan ruokalistoilta löydätkin muun muassa erilaiset kana-, meri- ja liharuot, jos et ole pelkästään rehujen perässä.

Ravintola Royal Pokharan tarkoituksena on tarjota sinulle mahdollisimman maukasta ja aitoa nepalilaista ruokaa, jonka vuoksi löydätkin monia erilaisia kuuluisia nepalilaisia ruoka-annoksia, kuten tandooriuunissa valmistetut naan-leivät ja muut perinteiset nepalilaiset maut. Ruokalistalta löytyy kaikille jotain, sillä tilattavanasi on lähes 100 erilaista ruokalajia. Valittavanasi on erilaisia risottoja, vartaita sekä alku-, kasvis-, kana-, meri-, liha-, thali- ja jälkiruokia, jonka lisäksi ryhmille ja lapsille on saatavilla omanlaisia räätälöidympiä menuja. Ravintolasta löydät myös upeat viinit palan painikkeeksi, jonka lisäksi saatavilla on luonnollisestikin tavallisemmat juomavaihtoehdot.

Paikasta on saatavilla tavallisemman à la carten lisäksi lounasta, jota tarjoillaan ravintolassa aina maanantaista perjantaihin kello 11-15. Ravintola itsessään on auki viikon jokaisena päivänä, jotta voisit saada vatsasi täyteen herkullisella ruoalla aina sinun tarpeesi vaatiessa. Ravintolasta on mahdollista ottaa ruoka-annoksia myös mukaan, jonka lisäksi Ravintola Royal Pokhara tarjoaa mahdollisuutta järjestää erilaisia tilaisuuksia heidän tiloissaan. Kun haluat nautiskella äärimmäisen monipuolisista mauista, ottamatta kuitenkaan suurempaa riskiä ruoan maukkauden suhteen, käännä suunnaksi Helsingin Munkkiniemi ja Ravintola Royal Pokharan viihtyisä ravintola!