KG Salonki

Osoite: Lapinrinne 2, Helsinki
Puhelin: 050 322 5512
Aukioloajat: sopimuksen mukaan

Meistä

 

Yli kymmenen vuoden kokemuksen omaava KG Salonki toimii aivan Helsingin keskustassa, Kampissa. Liike on erikoistunut kauneudenhoito- ja hyvinvointipalveluihin ja on tunnettu upeista kynsipalveluistaan. Muihin hoitolan tarjoamiin palveluihin lukeutuvat esimerkiksi ripsipidennykset, mikroneulaukset, kestopigmentoinnit, microblading ja kasvohoidot. Näiden lisäksi liikkeestä on saatavilla erilaisia laadukkaita hoitotuotteita kotiisi. Liike järjestää myös erilaisia kauneuspäiviä ja -iltoja, sekä kynsikoulutuksia sinun tarpeidesi mukaan.

Jos olet haaveillut jo jonkin aikaa kynsistä, joilla saisit ohikulkijat kateudesta vihreäksi ja jotka koristaisivat juuri sinun tyyliäsi, KG Salonki voisi olla sinun kohteesi. Liikkeen palveluilla saat niin käsiesi kuin varpaidesi kynnet ylpeyttä aiheuttavaan kuntoon, olipa halunasi sitten kauniit rakennekynnet tai luonnollisempi vaihtoehto kynsillesi. Kynsipalveluihin lukeutuvat esimerkiksi rakennekynsien laittamiset, geelivahvistukset, huollot ja korjaukset. Saatavilla on myös Stiletto-muottikynsiä terävämpiin tyyleihin.

KG Salonki tarjoaa kattavien kynsipalveluidensa lisäksi erilaisia ripsipalveluita, joihin kuuluvat esimerkiksi ripsienpidennykset, tupsupidennykset sekä ripsien värjäys. KG Salonki tarjoaa luonnollisesti myös erilaisia huoltopalveluita ripsiesi hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Ripsipalveluiden lisäksi hoitolasta on saatavilla mikroneulaamista, jossa ihoosi tehdään pieniä mikroreikiä, jota kautta kaikki kosteuttavat ja terapeuttiset aineet pääsevät vaikuttamaan tehokkaammin ihosi kuntoon, jolloin lopputuloksena saadaan tasaisempi, paksumpi ja terveempi iho.

Hoitolasta löydät myös pidempiaikaisia kestopigmentointipalveluita, jossa sinulle tehdään kosmeettinen tatuointi. Tällä tavoin voit korostaa silmiäsi, huuliasi ja kulmakarvojasi pysyvämmin, etkä välttämättä enää tarvitse siten meikkiä. Kulmien korostamista varten löydät KG Salongista myös microblading-palvelut, jossa kulmasi muotoillaan haluamaasi ja luonnolliseen kuntoon. Microblading-tekniikalla tehdyt kulmat ovat kestopigmentoinnin tavoin pidempiaikainen ratkaisu ja kulmat kestävätkin yksilöstä riippuen noin vuoden.

Löydät KG Salongista myös laadukkaat kasvohoidot eri tarpeisiisi ja valittavanasi ovat esimerkiksi Anti-Aging-kasvohoidot ja syväpuhdistavat kasvohoidot. Näiden lisäksi saat liikkeestä muun muassa käsihoitoa, karvanpoistoa, infrapunapussihoitoa ja EMS-sähköstimulaatiohoitoa.

Hoitojen ja palveluiden jälkeen saat laadukkaat hoitotuotteet kotiisi, jotta voisit nauttia hoitolatasoisesta hemmottelusta myös kotioloissasi. Liikkeestä löydät todella monipuolisen valikoiman tuotteita eri tarpeitasi varten aina ihonhoitotuotteista kynsigeeleihin asti.

KG Salonki järjestää ryhmille erilaisia räätälöityjä kauneuspäiviä ja -iltoja, sinun ja porukkasi tarpeitasi kuunnellen. Hoitola järjestää tämän lisäksi erilaisia kynsikoulutuksia, joissa sinä saat mahdollisimman kattavan perehdytyksen geelirakennekynsien maailmaan. Liike tarjoaa mielellään myös muita palveluita, sillä he haluavat auttaa sinua sinun tarpeissasi, joten älä pelkää ottaa yhteyttä ja kysyä lisää, jos sinulla syttyi lamppu pään päällä!