Hymykeskus

Osoite: Laakavuorenkuja 2, Helsinki
Puhelin: 050 333 3555
Aukioloajat: Sopimuksen mukaan

Meistä

 

Laadukasta hammashoitoa kaipaavat yhyttävät Helsingistä ammattitaitoisen Hymykeskus -liikkeen. Hymykeskukseen pääset vaivattomasti myös pyörätuolin kanssa ja liikkeen välittömässä läheisyydessä on ilmainen paikoitusalue ja Mellunmäen metroasema, jotta liike olisi mahdollisimman helposti sinun saavutettavissa lähtöpaikastasi riippumatta! Hymykeskuksen tavoitteena on tarjota osaavia hammashoitopalveluita mahdollisimman edulliseen hintaan ja juuri sinun tarpeillesi yksilöitynä. Hymykeskus pyrkii tarjoamaan palvelunsa mahdollisimman turvallisena ja miellyttävänä, jotta sinun ei tarvitsisi hermoilla, kun ammattilaiset pitävät suustasi hyvää huolta.

Liike tarjoaa laajan skaalan monipuolisia palveluita, jotta sinun suu ja sen sisältö voisivat mahdollisimman hyvin. Näihin palveluihin sisältyvät esimerkiksi särkypäivystys-, perushammaslääkäri-, suuhygienisti-, iensairauksien hoito-, hampaiden valkaisu-, hampaiden poisto-, protetiikka-, esteettiset hammashoito-, pelkopotilaiden hoito- ja hampaiden nukutushoitopalvelut. Jos siis tarvitset jotakin akuutimpaa apua vaativampiin ja erikoisempiin vaivoihisi, älä pelkää ottaa yhteyttä Hymykeskukseen ja sinua voidaan hoitaa erittäin kiireelliselläkin aikataululla. Jos esimerkiksi kärsit hengitys- tai nielemisvaikeuksista, päivystykseen kannattaisi hakeutua välittömästi. Sinun ei myöskään tarvitse kärsiä epämiellyttävästä olosta vaikka kellonaika olisikin hieman myöhäinen, vaan ota rohkeasti yhteyttä Hymykeskuksen särkypäivystykseen.

Hymykeskuksen tarjoamiin perushammaslääkäripalveluihin kuuluvat muun muassa perustarkastukset, paikkaukset, juurihoidot sekä hammashuollot. Perushammaslääkäripalveluiden ideana on, että siinä kartoitetaan sinun suusi ja hampaidesi terveydentila, jotta liikkeen henkilökunta voisi palvella sinua sinun tarpeitasi mukaillen. Liikkeestä löydät myös monipuoliset suuhygieniapalvelut, joihin lukeutuvat esimerkiksi hammaskiven poistot, hampaiden valkaisut ja soodapuhdistukset. Hymykeskuksen suuhygienistien muita toimenpiteitä ovat muun muassa ientulehdusten hoidot ja värjäytymien poistot.

Joskus hampaat kuitenkin voivat olla niin huonossa kunnossa, että niiden poistaminen on sinun kannaltasi kaikkein paras vaihtoehto. Jos tilanne etenee tähän ei-toivottuun ratkaisuun, Hymykeskuksen hammaslääkärit poistattavat hampaasi joko perinteisellä tavalla tai leikkaushoidollisesti. Tähän liittyen liike toki tarjoaa myös protetiikka -palveluita, joissa puuttuvia hampaitasi korvataan, jotta saisit jälleen upean ja täydellisen hammasrivistön.

Hymykeskus tarjoaa myös esteettisiä hammashoitoja, jossa hampaitasi esimerkiksi vaalennetaan tai niihin tehdään muita visuaalisia modifikaatioita. Liike ja sen henkilökunta on myös erittäin osaavaa, kun hoidettavaksi tulee ihmisiä, joilla on pelkoja hammashoitoa kohtaan. Henkilökunta tekee kaikkensa, jotta negatiivisia tuntemuksiasi voitaisiin lievittää. Sinut voidaan myös nukuttaa hoitojen ajaksi, mikäli tilaasi ei voida muutoin helpottaa ja tällä sinulle varmistetaan kivuton hoito.

Hymykeskus on täysin kotimainen yritys, jonka kunniatehtävänä on pitää hampaasi kauniina ja terveinä. Palvelua on saatavilla suomen lisäksi venäjäksi, eestiksi, englanniksi ja saksaksi ja kuten aiemmin mainittu, paikkaan pääsee hyvin rullatuolillakin. Pienemmissäkin säryissä kannattaa muistaa liikkeen palvelut, jos halajaa oikeasti laadukasta ammattitaitoa!