Hoitola Tähtiolo

Osoite: Tammitie 2, Helsinki
Puhelin: 050 550 3775
Aukioloajat: Sopimuksen mukaan

Meistä

 

Kun katseesi havaitsee Hoitola Tähtiolon kotoisat toimitilat Helsingin Munkkiniemessä ja astut sisään heidän kauneushoitolaansa, voit olla varma, että saat aina pienen palan taivasta Hoitola Tähtiolossa. Heidän kauneushoitolastaan löydät Italian laboratorioissa kehitetyn Panestic Zoner -laitteen, joka takaa konkreettisia tuloksia jo ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien. Tämä kuvastaakin Hoitola Tähtioloa äärimmäisen hyvin, sillä liikkeen tärkein tavoite on luoda sinulle hyvä olo sekä henkisesti että fyysisesti, sillä paikan henkilökunnan mielestä sinun hymysi on parasta palautetta mitä mikään liike voisi ikinä saada.

Hoitola Tähtiolo tarjoaa juuri sinua varten yksilöidyt erityishoidot, jotka hyödyntävät viimeisintä lääketieteellistä teknologiaa ja tutkimustuloksia, jotta sinä voisit astua säteilevänä ulos heidän hoitolastaan, vaikka kesken Suomen pimeimmän kaamosajan. Liikkeestä löydät voimaannuttavat kasvo- ja vartalohoidot ammattitaitoisten ja innokkaiden henkilöiden tekemänä. Kasvohoitoihin lukeutuvat perinteisempien palveluiden lisäksi esimerkiksi mikroneulaus ja mesoterapia. Näiden lisäksi saat paikasta hoitoa huulillesi, ripsillesi ja kulmillesi tarpeen iskiessä. Saat paikasta myös erittäin laadukkaat High Care -tuotteet kotikäyttöön, jotta voisit ylläpitää kasvojesi ja vartalosi hyvinvointia kaikkina muinakin aikoina ja säilyttää loistosi kellon ympäri.

Liike on ollut toiminnassa jo lähes kymmenen vuotta ja tämä myös näkyy heidän työnsä lopputuloksessa. Hoitola järjestää viihtyisissä tiloissaan erilaisia tapahtumia ryhmille ja nämä tapahtumat ovat hyvin kustomoitavissa juuri teidän tarpeitanne varten. Esimerkiksi heidän teemailtansa sopivat erityisen hyvin isommille ystävä- tai työporukoille. Hoitola pitää tiloissaan myös työhyvinvointi-iltoja, jotka ovat olleet erityisen suosittuja ja näiden tapahtumailtojen avulla he ovatkin pyrkineet olemaan edelläkävijöitä ihmisten työssäjaksamisen suhteen. Huono työskentelyasento, stressi tai muunlainen paikkojen ylikuormittuminen? Heidän alipaine- ja lymfahoidoilla saat paikkasi auki ja aivan uudenlaista puhtia tuleviin päiviin ja viikkoihin. Äläkä pelkää kysyä paikan henkilökunnalta, jos jokin asia jäi vielä pimentoon tai kaipaat räätälöidympiä palveluita.

Hoitola Tähtiolo on kohdannut jo tuhansittain erilaisia ihmisiä ja he toivovat kohtaavansa näitä monin verroin lisää, sillä kauneushoitoala on henkilökunnan intohimo, jonka he toivovat näkyvän ulospäin niin heistä henkilöinä, kuin heidän työnsä laadustakin.

Muista Hoitola Tähtiolon tilat, kun kaipaat rentoutumista ja nautiskelua, sekä kaipaat jälleensyntymää!