EiranHiusAgentuuri

Osoite: Vuorimiehenkatu 21, Helsinki
Puhelin: 044 081 6700
Aukioloajat: Ma-Pe: 10.00 - 19.00 \ ​​La: 10.00 - 14.00

Meistä

 

Jos etsit täyden palvelun koulutus- ja kauneuspalveluita, yhytät EiranHiusAgentuurin tilat Helsingin Ullanlinnasta. Liikkeen monipuolisiin palveluihin lukeutuvat esimerkiksi kasvohoidot, kynsihoidot ja erilaiset hiuspalvelut, joiden lisäksi saat paikasta laadukkaat kauneudenhoitotuotteet sekä erilaiset koulutustapahtumat. Liike järjestää myös hiusalan koulutustapahtumia ja seminaarimatkoja eri puolelle Eurooppaa ja Venäjää, omasta osaamistasosta riippumatta, jotta sinä voisit kehittyä alalla mahdollisimman taitavaksi ja osaavaksi tekijäksi, olipa tarkoituksenasi kehittyä raudanlujaksi ammattilaiseksi ammattisi saralla tai haluat vain oppia kotioloihisi uusia taitoja.

Liike tarjoaa kasvojesi hyväksi upeita ihoasi helliviä kasvohoitoja, joilla saat ongelmallisellekin iholle aivan uudenlaista helpotusta, jolla saat kasvosi säteilemään siten, että tunnet olosi yhtä upeaksi kuin miltä kasvosi näyttävät hoitojen jälkeen. EiranHiusAgentuurin tarjoamiin palveluihin lukeutuvat esimerkiksi energia-, radiotaajuus- ja happihoidot, jonka lisäksi liikkeeltä on saatavilla timanttimikrohierontaa kasvojesi helpotukseksi.

Yritys tarjoaa myös laadukkaita kynsipalveluita juuri sinun tarpeitasi varten, jotta kyntesi, niin sormissasi kuin varpaissasikin, voisivat näyttää mahdollisimman eleganteilta sinun elämäsi jokapäiväisissä haasteissa. Liikkeen tarjoamiin palveluihin lukeutuvat muun muassa manikyyri- ja pedikyyrihoidot, sekä erilaisia geelilakkauksia sinun hemmotteluksi.

EiranHiusAgentuuri tarjoaa nimensä mukaisesti kuitenkin laajimmat ja monipuolisimmat palvelunsa hiuksiin liittyen, joilla saadaan hiukset kuin hiukset muodikkaaseen ja näyttävään kuntoon. Liikkeen palveluihin lukeutuvat perinteisemmät hiustenleikkuupalvelut lapsille ja aikuisille, olipa halunasi saada itsellesi siilitukka tai jotakin pidempää ja spesifimpää hiusmallia, mutta näiden lisäksi saatavillasi on myös muita erikoistuneempia hiushoitopalveluita. EiranHiusAgentuuri tekee sinulle mitä upeimmat päivä- ja juhlakampaukset, jotta sinulla olisi kaikki mahdollisimman täydellisesti tärkeän päiväsi saapuessa, jonka lisäksi saat hiuksiasi helliviä hoitoja ja erikoistöitä, jotta lopputulos voisi olla mahdollisimman huoliteltu. Liikkeen muihin palveluihin sisältyvät esimerkiksi hiusten värjäykset ja raidoitukset, permanentit sekä partojen käsittelyt, mutta muunkin tarpeen iskiessä liikkeen henkilökunta palvelee sinua mahdollisimman hyvin, jotta sinun tarpeesi voitaisiin täyttää mahdollisimman tehokkaasti.

Kauneuspalveluiden lisäksi löydät liikkeestä laadukkaat LaBiosthetique -tuotteet, joilla hoidat ihoasi kotioloissa ammattilaistason ihonhoitotuotteilla, jotta loistosi ei sammuisi, vaikka et itse olisikaan liikkeessä palveltavana. Löydät liikkeestä tuotteita erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten auringolta suojautumista ja kosteuttamista varten. Ammattilaistasoisten tuotteiden lisäksi EiranHiusAgentuuri tarjoaa erilaisia koulutus- ja seminaaritapahtumia, joissa yleisesti käsitellään hiusmuotoilua ja kampauksia, jotta sinun osaamisesi alalta voisi karttua mahdollisimman pitkälle.

Halusit sitten oppia uusia ennen osaamattomia taitoja tai saada uskomattomalta näyttävän kuontalon, EiranHiusAgentuuri on paikalla tarjotakseen sinulle mahdollisimman hyvän lopputuloksen!