Domo Ravintola

Osoite: Kalevankatu 21, Helsinki
Puhelin: 09-4289 0998
Aukioloajat: lounas 11:00-14:30 lauantai 12:00-23:00

Meistä

 

Kun Suomi masentaa ja kaipaat edes pientä irtiottoa arjesta, jotta saisit ajatukset irtautumaan kaikista kiireistä, löydät makunystyröitäsi hellivän japanilaisen ravintolan – Ravintola Domon aivan Helsingin keskustasta. Kyseisen ravintolan tarjoamia ruokia mutustellessasi saat kaipaamasi nautinnon hetken ja tämän ravintolan mukavissa ja rauhaisissa yli sadan neliön tiloissa olet kuin Japanissa nauttimassa kirsikkakukkien kukintaan puhkeamisesta.

Lähes kymmenvuotisen historian omaava Ravintola Domo tarjoaa laadukasta japanilaista ruokaa, jolla saat suuremmankin nälän ja spesifimmätkin toiveet taltutettua. Ravintola tarjoaa erilaisia japanilaisia alkuruokia, nuudeleita, bentoja, teishokuja, susheja ja lounaita. Näiden lisäksi ravintolasta on saatavilla perinteisemmät take away -palvelut, erilaiset ryhmäruokailut ja tilojen varaukset, joiden lisäksi voit pyytää Ravintola Domolta ruokailumahdollisuutta omissa yksityistapahtumissa tai kotioloissasi. Ravintola pyrkii muutenkin toteuttamaan toiveesi erikoisemmissa ja vaikeammissakin ongelmissa, joten älä pelkää ottaa yhteyttä ravintolan ystävälliseen henkilökuntaan, kun tarpeesi sitä vaatii!

Ravintolan ruokalistalta löydät monipuoliset alkuruoat, kuten asiakkaiden suosimat gyozat, misokeitot, tofut ja erilaiset salaatit. Näiden lisäksi löydät ruokalistalta erilaiset nuudelit, kuten Yaki Udonin, Tempura Udonin ja Tonkotsu Ramenin. Ravintola Domo tarjoaa myös erilaisia herkullisia bentoja, jotka ovat japanilaiseen evälaatikkoon pakattuja lounaita, joiden kulttuuri on peräisin 1500-luvun Japanista.

Ravintola tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia teishokuja, jotka ovat perinteisiä japanilaisia ateriakokonaisuuksia, joihin sisältyy misokeitto, riisi, salaatti ja valitsemasi päälisuke. Muutamia poimintoja ruokalistalta voisivat olla esimerkiksi asiakkaiden suosima Tempura Moriawase, Gyaniku Teriyaki ja Gyudon, mutta valikoimasta löydät haluamanlaisesi ruokailunautinnot juuri sinun mielihalujasi varten.

Monipuolisen teishokuvalikoiman lisäksi, löydät liikkeestä monipuolisen sushivalikoiman, jolla suurempikin sushihifistelijä saa suunsa hymyyn. Valikoimissa on esimerkiksi erilaisia nigiri-, sashimi-, maki-, hosomaki-, gunkan-, temaki- ja inarisusheja. Jokaiseen sushiin on tarjolla kattava kattaus erilaisia täytteitä sinun makuusi, joista löydät varmasti suosikkisi. Yksittäisten sushien lisäksi voit tilata Ravintola Domosta erilaisia sushi kokonaisuuksia, joihin sisältyy erilaisia susheja, jotta voisit kokeilla valmiiksi luotuja ja suunniteltuja makuelämyksiä.

Ravintola Domosta saat edellä mainittujen lisäksi laadukkaat lounaat, joihin sisältyvät itse ruoan lisäksi misokeitto, salaatti, kahvi ja tee. Lounasta ravintolassa on tarjolla kello 11-14, jonka lisäksi voit käyttää ravintolan take away -palveluita, jotta voisit nauttia laadukkaasta japanilaisesta ruoasta valitsemassasi ympäristössäsi. Ravintolasta löydät myös monipuolisen valikoiman kasvisruokailijoille.

Ravintola Domon ruokia ei ole tehty koskaan millään tavoin etukäteen, vaan kaikki valmistetaan tilauksesta, jotta sinä voisit huomata eron makuaisteillasi. Ravintola pyrkii ennen kaikkea laatuun, parhaaseen mahdolliseen hintaan. Tämä kaikki siksi, että voisit maistaa palan japanilaista elämää ja jaksat taas rientää arkesi haasteisiin!