Cryo Fitness

Osoite: Uudenmaankatu 39 A 3, Helsinki
Puhelin: 040 714 1266
Aukioloajat: sopimuksen mukaan

Meistä

 

Helsingissä sijaitseva Cryo-Fit on äärimmäisen innovatiivinen hyvinvointistudio, jonka palveluiden avulla luot itsellesi henkisesti ja fyysisesti loistavan olon. Liikkeen palveluihin lukeutuvat Cryo-, Roll- ja Bodyshape-palvelut, joilla saat helpotusta esimerkiksi jumiutuneisiin paikkoihisi tai uniongelmiisi ja voit herätä huomiseen aivan uudella energialla.

Yrityksen Cryo-hoidossa, eli suomalaisittain huippukylmähoidossa, kehosi altistetaan korkeintaan kolmeksi minuutiksi jopa -140 asteen kylmyydelle sitä varten valmistetussa kabiinissa. Voisi kuvitella, että hoito tuntuisi ihollasi jäätävän kylmältä, mutta koska hoidossa käytetään nestemäistä typpeä, se tuntuu siltä kuin olisi kevyessä pakkasessa. Tämä kylmyys tuottaa ensinnäkin hyvän olon hormoneja kuten noradrenaliinia, dopamiinia ja endorfiinia, mutta parasta siinä on sen aiheuttama puolustusreaktio kehossasi. Tässä puolustusreaktiossa kehosi reagoi kabinetin tuottamaan kylmyyteen siten, että se ohjaa verenkiertoa enemmän keskivartaloa kohden suojelemaan sisäelimiäsi. Hoidon edetessä veresi kerää itseensä happea ja ravintoaineita, jotka hoidon päättyessä ja verenkierron normalisoituessa vapautuvat kehoosi. Hoidolla on monia sinua palvelevia etuja, joita ovat esimerkiksi unen paraneminen, vastustuskyvyn vahvistuminen, verenkierron tehostuminen ja stressin lieveneminen. Näiden lisäksi hoito hoitaa ja ennaltaehkäisee lihas- ja nivelkipuja sekä lisää urheilusuorituksiisi räjähtävyyttä ja palauttaa kyseisistä suorituksista nopeammin.

Cryo-Fitin Roll-hoidossa sinulla on käytössäsi hierontarulla lämmittävällä infrapunalla. Hierontarullan puiset ja värähtelevät rullat auttavat sinua voimaan paremmin monin eri tavoin. Roll-hoidolla voit esimerkiksi tehostaa imusuonten ja lymfanestekierron toimintaa, kiinteyttää ihokudosta, poistaa nestekertymiä ja ennaltaehkäistä turvotusta. Edellä mainittujen pointtien lisäksi hierontarullan infrapuna puhdistaa elimistöäsi koko hoidon ajan, samalla kun kyseinen infrapuna lievittää ja ennaltaehkäisee lihaskipujasi. Tämä hierontalaite auttaa sinua saamaan rentoutuneen olon, kun kehosi sitä eniten kaipaa.

Liike tarjoaa tiloissaan myös edistyksellistä Bodyshape-treeniä, jossa harjoittelet alipaineessa ja infrapunalämmössä sinun tarpeistasi riippuen. Bodyshape on 30 minuutin pituinen tehotreeni, jossa kävelet erikoisvalmisteisella kävelymatolla. Kyseinen treeni on erittäin tehokasta selluliittia ja rasvanpolttoa varten, sillä erityisen kävelymaton vuoksi verenkiertosi on paljon tehostuneempaa tehostaen siten treeniäsi. Treenillä tehostat lymfanestekiertoa ja vähennät turvotuksen tunnetta kehossasi, puhumattakaan kunnon kohottamisesta. Kävelymaton sisältämien infrapunien ansiosta kehosi puhdistuu kuonasta treenin aikana, samalla kun se tehostaa kehosi aineenvaihduntaa. Bodyshape-treeni sopii kaiken kuntoisille, sillä treeniohjelma on kustomoitavissa täysin halutunlaiseksi lähtötasosta riippuen, jotta sinä voisit nauttia mullistavasta treenistä.

Edistyksellisiä ja innovatiivisia palveluita tarjoava Cryo-Fitin liike kannattaa pitää mielessä, kun kaipaat helpotusta rasituksiisi ja haluat voida paremmin. Liikkeen tilat löydät Helsingin Kampista keskeiseltä paikalta ja muista myös, että liike tarjoaa ensimmäisen Bodyshape-treenin ilmaiseksi, joten mitä enää odotat, vaan valmistaudu vastaanottamaan parempi huominen!