Beauty Studio Minna

Osoite: Kangasalantie 2, Helsinki
Puhelin: 0400 444 404
Aukioloajat: Sopimuksen mukaan

Meistä

 

Helsingissä sijaitseva Beauty Studio Minna on äärimmäisen osaava ja monipuolinen kauneushoitola, jonka kymmenien vuosien kokemuksen alalta omaava omistaja pitää huolen, että sinä lähtisit liikkeestä mahdollisimman hemmoteltuna pois. Liikkeen kattavaan palveluvalikoimaan kuuluvat esimerkiksi erilaiset hiushoito-, meikkaus-, morsius-, ripsi-, rakennekynsi-, jalkahoito- ja täyteainehoitopalvelut. Liikkeen omistajalla on parturi-kampaajan, kosmetologin, urheiluhierojan ja sairaanhoitajan tutkinnot, joka kertoo todella paljon hänen osaamisestaan ja rakkaudesta alaa kohtaan. Alan monipuolisen luonteen vuoksi tästä on vain apua, varsinkin kun sinun hyvinvointisi varmistaminen on liikkeen tärkeimpiä tehtäviä ja voitkin olla varma, että palvelut hoidetaan erittäin ammattitaitoisesti loppuun asti!

Liikkeen monipuolisista hiustenhoitopalveluista löydät jokaiseen makuun ja tarpeeseen jotakin. Liikkeestä on saatavilla perinteiset hiustenleikkuut naisille, miehille ja lapsille, mutta myös esimerkiksi hiusten pesut ja föönaukset. Tämän lisäksi Beauty Studio Minna luo hiuksillesi uutta tuoretta ulkonäköä haluamillasi väreillä, hiusten raidoitusten ja värjäysten muodossa. Saat paikasta myös upeasti toteutetut permanentit ja hiustenpidennyspalvelut, jotta näyttäisit juuri siltä kuin olit ajatellutkin.

Beauty Studio Minna luo sinulle mitä upeimmat meikit, kun tilanteesi sitä vaatii. Saat liikkeestä päivä- ja iltameikkaukset, jotta voit olla varmasti täydellinen. Täydellisyydestä puheenollen, Beauty Studio Minna tarjoaa tuleville morsiamille erilaisia morsiushoitoja, kuten morsiuskampauksia ja morsiusmeikkejä. Näiden palveluiden avulla voit olla varma, että sinun täydellinen päiväsi ei mene miltään osin pilalle.

Liike tarjoaa myös laadukkaat ripsihoidot, kun kaipaat hieman pientä särmää silmiisi. Saat paikasta luonnollisestikin tavalliset ripsienpidennykset katseenvangitsijoiksi, mutta saatavilla on myös ripsipermanentti- ja ripsihuoltopalveluita, kun kaipaat joitain hieman spesifimpää palvelua. Rakennekynsihoitoja etsivät löytävät liikkeestä muun muassa akryylirakennekynnet, niiden huollot sekä kynsien kestolakkaukset. Osaavan palvelun ansiosta kynsillesi saatu lopputulos tulee olemaan ylpeydenaiheesi pidemmänkin aikaa.

Kaikkien edellä mainittujen palveluiden lisäksi liikkeestä on saatavana erilaisia jalkahoitoja, sekä täyteainehoitoja. Beauty Studio Minnan tarjoamiin jalkahoitoihin lukeutuvat muun muassa hieman perinteisemmät perus- ja luksusjalkahoidot, sekä erikoisemmat Aqua Detox jalkahoidot ja Lymfa Boots -paineluterapiahoidot. Jalkahoidot ovat loistava tapa ottaa pieni hengähdystauko ja rentoutua nykypäivän vilskeessä ja voit tuntea olosi ihanan vapautuneeksi. Täyteainehoitoja haluavat saavat paikasta hyaluronihappopistoksia, jolla saat esimerkiksi tasoitettua ihosi ryppyjä ja kosteutettua kasvojasi äärimmäisen tehokkaasti.

Paikan omistajan vankkumattoman kokemuksen ansiosta voit tepastella Beauty Studio Minnan -tiloihin käytännöllisesti katsoen kaikissa kauneudenhoitoon liittyvissä ongelmissa. Nämä mukavan kompaktit tilat löydät Helsingin Vallilasta ja muista, että itseään ei voi koskaan hemmotella liikaa!