Armada Yhtiöt Oy

Osoite: Kulmavuorenkatu 7 B 31, Helsinki
Puhelin: 044 244 2996
Aukioloajat: sopimuksen mukaan

Meistä

 

Armada Yhtiöt on syntynyt Espanjan laivan inspiroimana; he ovat lujia ja vahvoja jokapäiväisissä taisteluissa ja he voittavat vaikeimmatkin taistelut sinun puolestasi. Tähän on sitoutunut myös yrityksen henkilöstö ja yrityksen tärkeimpiin arvoihin lukeutuvat sinun tarpeidesi täyttäminen, ekologisuus, reilun kilpailun kannattaminen ja työ- ja elinympäristön kehittäminen. Armada Yhtiöt tarjoaa todella monipuolisen valikoiman erilaisia rakennustyöpalveluita, kuten purkutyöt, maalaus- ja rappaustyöt, parketti- ja laminaattityöt, kylpyhuoneremontit ja toimistoremontit, mutta myös paljon muita rakentamiseen liittyviä palveluita juuri sinun tarpeisiisi. Pyrkimyksenä kaikissa palveluissa on, että työt päätyvät nopeasti parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen, unohtamatta markkinoiden parhaimpiin kuuluvia hinta-laatusuhteita.

Armada Yhtiöt tarjoaa purkutyöpalveluitaan todella laajalta sektorilta. Yritys tarjoaa palveluitaan kaikille eli sillä ei siis ole merkitystä oletko yksityinen henkilö, yrityksen edustaja tai julkisella sektorilla toimiva henkilö, vaan saat purkytyöpalvelut juuri sinun projekteihisi. Erilaisia purkutyökohteita voivat olla esimerkiksi kaupalliset ja teolliset rakennukset, kodit ja muut asunnot ja toimistotilat. Armada Yhtiöiden kokenut johto takaa, että työt onnistuvat koosta ja monimutkaisuudesta riippumatta täysin vaivatta.

Yrityksen maalaus- ja rappaustöissä tavoitteena on sinun absoluuttinen tyytyväisyys ja projektit tehdäänkin siksi todella kuuntelevasti ja palautetta ottaen. Armada Yhtiöt kiinnittää tarkkaa huomiota myös työnsä pieniin yksityiskohtiin, jotta sinä voisit rentoutua ja jättää heidät tekemään laadukasta työtä. Liike tarjoaa palveluitaan tarpeen vaatiessa seitsemänä päivänä viikossa, jotta työ voitaisiin saattaa sinun aikatauluistasi riippuen mahdollisimman nopeaan lopputulokseen.

Armada Yhtiöt tarjoaa myös pitkälle vietyjä parketti- ja laminaattitöitä, jossa sinulle asennetaan haluamanlaisesi lattia juuri sinun tarvitsemaasi tilaan. Liikkeen avuliaan henkilökunnan avulla löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan lattian, joka on taatusti laadukas ja tyylikäs.

Liike tarjoaa myös kylpyhuoneremontteja, joilla he haluavat ratkaista kaikki ongelmasi tällä saralla. Armada Yhtiöt muuntaa kylpyhuoneesi juuri haluamanlaiseksesi, jotta lopputuloksena voisi olla mahdollisimman kaunis, yksilöllinen ja toimiva kokonaisuus.

Saat liikkeeltä myös monipuoliset sinun tarpeisiisi soveltuvat toimistoremontit, jolla kolkot ja ikivanhat toimistotilat saadaan muunnettua uutta ihkuvaksi ja energiaa antaviksi tiloiksi, joissa työskentelisi mielellään. Toimistoremonttien lisäksi voit tiedustella Armada Yhtiöiltä muita rakentamiseen liittyviä palveluita, kuten muita remontteja tarvitsemillesi kohteille, sekä kaikenlaisia korjaustöitä. Yrityksen henkilökuntaan kuuluu monia erikoisasiantuntijoita monilta aloilta, jonka vuoksi projektisi pystytään saattamaan loppuun sen laadusta riippumatta. Yrityksen listoilla on muun muassa sähköasentajia, laatoittajia, avustajia, raskaiden laitteiden operoijia ja urakoitsijoita.

Löydät Armada Yhtiöiltä myös laajan valikoiman erilaisia tuotteita kaikkiin tarvitsemiisi rakennus- ja remonttitarpeisiisi, joissa käytössäsi on liikkeen avuliaan ja osaavan henkilökunnan apu. Ehkäpä tarvitset apua lumitöissä takatalven iskiessä tai materiaalien kilpailutusta omissa remontti tarpeissasi? Löydät ratkaisut näihin ja moniin muihinkin asioihin Armada Yhtiöstä Helsingistä!