Hyvinkään E-LVIS Oy - Putki- ja sähkökauppa jokaisen tee-se-itse-persoonan makuun

Hyvinkään E-LVIS.jpg

Ollessani käymässä Hyvinkäällä edellisen kerran, juuri samalla kerralla kun kävin vilkaisemassa Salamanterin liikettä, minun piti käydä jossakin sähköliikkeessä ostamassa uudet lamput olohuoneeseeni palaneiden tilalle. Matkani varrella olisi sopivasti Hyvinkään E-LVIS Oy, joka on sähköliike, josta uskoisin saavani tarvitsemani. En viitsinyt tällä kertaa Googlettaa liikettä, vaan tallustelin Salamanterista päästyäni suoraan Elviksen liikettä kohti.

Pienen tovin käveltyäni löysin itseni vaalean rakennuksen edestä, jonka alakerroksessa koreilivat Elviksen tilat ja heidän näyteikkunansa. Näyteikkunat olivat täynnä erilaisia valaisimia, jonka jälkeen osasin huokaista helpotuksesta, sillä löytäisin liikkeestä varmasti uudet tarvitsemani lamput. Otin tarvittavat askeleet ja astuin liikkeen uumeniin. Liike ei ollut isokokoisimpia näkemiäni, mutta henkilökuntaa oli mukavasti paikalla. Minulta tullaan kysymään tarvitsenko apua, mutta sanon haluavani katsoa hieman ympärilleni ainakin alkuun. Palvelevan henkilökunnan lisäksi hyllyköitä oli oikein mukavasti, jonka lisäksi seinustoillakin oli tavaraa.

Nopea ensivaikutelma liikkeestä oli, että tämä varmaan on hyvässä suosiossa tee-se-itse -henkilöiden keskuudessa, sillä liikkeessä oli käytännöllisesti katsoen kaikenlaista pieniin sähköhommiin. Hyllyistä löytyi kaikenlaisia sähköjohtoja, ovikelloja, pistorasioita, pienoislämmittimiä ja vastaavanlaisia sähkötarvikkeita. En ole tosiaankaan alan asiantuntija, mutta omiin silmiin liikkeestä olisi saatavilla kaikki mitä tarvita saattaa sähköhommiin liittyen.

Sähkötarvikkeita hetken katseltuani siirryin katsomaan liikkeen lamppuja. Vaikka liikkeessä onkin vino pino lamppuja ja valaisimia esillä, löysin tarvitsemani lamput hyvinkin nopeasti. Saatuani lamput kantoon, aloin tihrustamaan tuotteita lähempää ja tarkemmin. Hyllyissä oli tavanomaisten lamppujen lisäksi monipuolinen LED-valikoima, joista makeimmalta minun silmiini näyttivät ’’LED-stripit’’, jotka olivat sähköjohtomaisia johtoja, joiden ’’sisällä’’ virtaavat värikkäät LED-valot. LED-stripeillä voi koristella esimerkiksi ulkoterasseja, eikä ihania kesäiltoja tarvitse jättää lyhyeen liiallisen hämärän tulon takia. Näiden lisäksi näytillä oli erilaisia valaisimia, joiden joukossa myös useita design valaisimia, jos tarpeena on laittaa sisustusta hieman uuteen uskoon tai antaa sille särmää.

Katseltuani liikkeen tarjontaa pienen tovin, päätin liikkua tiskille maksamaan lamppuparini. Tämä oli itselleni otollinen hetki sosialisoitua ja keskustelimmekin liikkeen omistajan kanssa niitä näitä. Keskustelusta käy ilmi, että he pyrkivät olemaan liikkeenä alansa laajin ja palvelevin alueella ja se myös näkyy henkilökunnan asenteessa. Tiskin takana huomasin tumman villakoiran tarkkailemassa liikkeen meininkiä ja kohta pääsinkin silittämään lupsakkaa karvapalloa. Omistaja kertoo, että koiran nimi on Väiski, jolla on ikää jo yli 14 vuotta! Iän saattaa ehkä aistia koiran rauhallisuudesta, mutta muuten en olisi ikinä osannut arvata, aikamoinen nestori! Pienten rapsutusten saattelemana alan tekemään lähtöä. Kiitän omistajaa ja henkilökuntaa ja hyppään jälleen ulkoilmaan. Ja mikä parasta, minunkaan ei tarvitse enää kärsiä pimeästä olohuoneesta!

Lisätietoja yrityksestä: https://ostoskortteli.fi/hyvinkaa/e-lvis/

Hyvinkään parhaat tarjoukset: https://ostoskortteli.fi/tarjoukset/?keyword=&location=hyvinkaa&category=&price_range=&sort=

Muita kumppaneita: https://www.ostoskortteli.fi/kumppanit/